Kabel internet vergelijken
  Keuze uit de beste kabel internet providers en aanbiedingen, al vanaf € 9,95 per maand. Vul je postcode in en vind de beste aanbiedingen op Prijsvergelijk. Ook voor acties en speciale kabelinternet aanbiedingen.  
postcode  huisnummer

Vergelijk aanbieders van kabel internet

 • Naar de shop

  (tip) De beste breedband abonnementen vind je bij UPC

  Op zoek naar kabel internet via UPC? Super snel internetten tot wel 120mb met Fiber Power en altijd de beste aanbiedingen. UPC is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefoniediensten.

  bezoek UPC  kortingscode UPC
 • Naar de shop

  Op zoek naar kabel internet van Ziggo? Vergelijk alle internetproviders en vind de beste aanbiedingen. Ziggo is aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefonie en biedt supersnelle alles-in-één abonnementen.

  bezoek Ziggo
 • Naar de shop

  Actueel overzicht van alle aanbieders en speciale acties. Met ADSL kunt u snel en gemakkelijk internetten, downloaden en e-mailen. Zowel privé als zakelijke abonnementen. Online vergelijken.

  bezoek Adslwinkel.nl
 • Naar de shop

  Nieuw! Supersnel Adsl tot 50mb van Telfort. De producten en diensten zijn praktisch, slim en altijd waar voor uw geld. Telfort Internet, goedkoper, dus leuker.

  bezoek Telfort
 • Naar de shop

  Fiber is een 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider en levert supersnel glasvezelinternet, televisie en telefonie. Profiteer van de voordelen van supersnel internet tegen een aantrekkelijke prijs.

  bezoek Fiber
 • Naar de shop

  Breedbandwinkel.nl biedt een helder vergelijk tussen alle kabel internet providers en is daarmee reseller van de 13 grootste internetproviders. Regelmatig exclusieve acties zoals gratis Apple iPods.

  bezoek Breedbandwinkel
"Simyo opnieuw op nummer 1. omdat ik erg tevreden ben over simyo raad ik simyo aan iedereen aan. gratis... " Ervaring met Simyo door Marije.
" dagen gewacht op product (lang!). bezorgkosten voor telefoonhoesje 4,90 euro (bij anderen gratis).... " Ervaring met MyTrendyPhone door Angela.
"Ontvangen artikel wijkt van van het getoonde artikel op de website. zo bestelde ik een donker bruine... " Ervaring met MyTrendyPhone door Jeroen.

Actuele acties en aanbiedingen vind je op telefoon & internet acties.

Advertentie