Fonq ervaringen en reviews

Fonq.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment actuele merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Naast een webwarenhuis heeft fonq.nl diverse online speciaalzaken en merkenshops. Fonq.nl hanteert een -one brand, multiple-site- strategie.

Fonq.nl bestaat uit een aantal niche shops, deze shops zijn volledig gericht op één productgroep of merk. Voorbeelden zijn o.a. afvalemmershop.nl, klokwinkel.nl, barbequespeciaalzaak.nl en kapstokkenwinkel.nl. Daarnaast heeft fonq.nl een aantal merkenshops zoals brabantia-webshop.nl, gardena-by-fonq.nl, vtwonenshop.nl en alessi-by-fonq.nl. Deze shops bieden het gehele assortiment van het betreffende a-merk.


Adresgegevens

Website www.fonq.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België, Europa
Afhalen mogelijk
in Utrecht
 

Keurmerk

Fonq is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 7 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Fonq is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 23 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Fonq

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Fonq en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Fonq betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Fonq betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 23 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door monique hol op 15-11-2016
Ordernummer: 35923140
Had een pedaalemmer van Wesco besteld voor 138 euro.
Dan verwacht je dus kwaliteit. Hij zag er goed uit maar door verhuizing pas een paar weken later in gebruik genomen. Het verwisselen van de zak was een ramp. Emmer gaat er moeilijk uit, zak blijft hangen bij het eruit halen en scheurt dan, deksel gaat met harde klap dicht. Toen pas reviews gelezen en bleek dat er heel veel mensen ontevreden waren.

Fonq had de emmer uit het assortiment moeten halen. Ik werd met een paar gebruikerstips het bos in gestuurd. Pedaalemmer staat nu bij het grof vuil. Bedankt Fonq voor de goede service

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Thiago op 7-6-2016
Gekocht: Pepermolen
Slechte afhandeling van mijn klacht. Verkeerde kleur van product gekregen. De kleur die op website stond hebben ze helemaal niet. Moest het dus nu zelf terugsturen en ter compensatie na vragen 5 euro korting op volgende bestelling. Afgeslagen want ik heb geen vertrouwen meer in Fonq. Ik bestel via internet omdat ik geen tijd heb om naar winkels te gaan dus ook niet om het terug te sturen. Bestel alles via internet dus ze lopen heel wat geld mis van mij.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Annette op 19-5-2016
Bestelling van een paar tientje gedaan en betaald met creditcard, ging prima. Een groter artikel van 219 euro betalen met Mastercard lukt niet. Volgens de site is er een probleem met de card, volgens Mastercard is er geen probleem, betalen lukt elders ook. Klantenservice geeft een vaag verhaal over dat er vaak misbruik gemaakt worden van een creditcard en vraagt om vooruit te betalen. Echter daarmee vervalt natuurlijk de bescherming die de creditcard biedt. Paar weken later opnieuw geprobeerd, zelfde resultaat.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 10-9-2015
Ordernummer: 274372
Het bestellen en leveren ging prima. Maar wat een horror als je iets wilt terugsturen! Klantenservice die onvriendelijk is, die eigenlijk helemaal je spullen niet terug wilt en het je het liefste tussen de regels zo moeilijk mogelijk maakt. Bestel er alleen spullen als je zeker weet dat je ze niet hoeft terug te sturen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Margie op 20-3-2013
Duidelijke website met zeer scherpe prijzen. Theeglazen waren overal veel duurder. Zeer snelle levering, binnen 24 uur kreeg ik het pakketje via pakketpost Post.NL voor nog geen twee euro aan huis bezorgd en een volgende aankoop geeft 10% korting. Zeer tevreden en helemaal toppie. Betaling kon zelfs na levering!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 4-10-2012
Ordernummer: 23669655
Snelle en adequate reactie van de klantenservice toen mijn bestelling bij aankomst niet helemaal goed werkte. Het probleem was snel verholpen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 17-8-2012
Ordernummer: 23056175
De dekbedovertrekken zijn bij Fonq daadwerkelijk goedkoper dan in de winkel. Er werd snel geleverd en er waren géén verzendkosten. Order was ook prima te volgen. Ik ga er zeker vaker kopen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Patrick op 12-7-2012
Ordernummer: 45035955
Vuurkorf van Barbecook besteld, was helaas licht beschadigd, dit gemeld aan Fonq (met foto's) en dadelijk zonder enig probleem een nieuwe, onbeschadigde vuurkorf ontvangen... Service met een grote S noem ik dat!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door H.Kasmarek op 27-6-2012
Voor het eerst bij Fonq wat gekocht, super snelle levering goed product kortom ik ben zeer tevreden en ga daar zeker verder shoppen!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Carola op 24-6-2012
In mei afdekhoes zwembad besteld. Levertijd 1 week. Na drie weken mail gestuurd, antwoord komt deze week. Na anderhalve week nog steeds niets gehoord of gezien. Weer mail, (nog) geen antwoord. Wil nu bestelling annuleren en hoop mijn geld terug te krijgen. Slechte service, bereikbaarheid en je moet vooruit betalen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door annick op 20-4-2012
Ik heb twee keer een artikel gekocht bij Fonq dat kapot ging en ik heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Dat is nog eens goede service.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Linda op 8-4-2012
Product 's middags besteld volgende dag in huis. Na productiefout en terugsturen van het produkct binnen 2 dagen het nieuwe product ontvangen. Perfect.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hans op 30-3-2012
Fonq gaat er prat op dat 'voor 22.00 uur besteld, volgende dag geleverd'. Dit wordt niet nagekomen en is in de praktijk niet mogelijk behalve wanneer, tegen extra kosten, onder rembours besteld zou worden.

Indien men via Paypal of internetbanking betaalt, dan wordt gewacht totdat de betaling is binnengekomen. Dat is nooit op dezelfde dag. dus kan levering nooit op de dag erna plaatsvinden. Het is dus een loze belofte.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jerry op 15-3-2012
Tweemaal verkeerde product ontvangen. Product retour gezonden. Terugbetaling na drie weken nog niet ontvangen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Marieke op 29-12-2011
De bestelling die ik heb geplaatst in de week voor kerst werd een dag na het bestellen al geleverd. Dit hadden ze beloofd en kwamen ze nog na ook. Ik ben dus tevreden! De producten waren goed verpakt en alles zag er netjes uit. Ik kreeg er zelfs nog een fonq magazine bij. Wist niet dat ze zo veel producten hadden. Kortom, ga zo door!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie