Hudson Reed ervaringen en reviews

Hudson Reed maakt kwalitatief zeer hoogstaande badkamerartikelen, zoals badkamerdouches, douchepanelen, badkamerkranen, handdoekradiatoren en badkameraccessoires. Wij bieden 60% online korting en extra korting op grote bestellingen.

Het bieden van kwaliteitsproducten tegen uiterst concurrerende prijzen is de katalysator geweest voor Hudson Reed als een van de vooraanstaande en snelst groeiende leveranciers van kranen, douches en handdoekradiatoren. Snelle en gratis bezorging voor alle producten, zonder beperkingen. Daarnaast geven we 10 jaar fabrieksgarantie op onze producten.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, Europa
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Hudson Reed is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 2 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 4 sterren

Jouw ervaring met Hudson Reed

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Hudson Reed en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Hudson Reed betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Hudson Reed betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door nick op 14-8-2014
Ordernummer: ?????????
Niet tevreden! Na aansluiting lekt de bodyjets, contact opgenomen met HR, na 6 maanden mailen met elkaar krijgen we geen garantie, want het lekken zou ontstaan zijn door hoge kalkwaarde in ons water.

Vervolg: binnen 3 maanden is kapot gegaan bodyjet afgebroken na stellen pin voor 38 graden stop eruit gesprongen. Na toch heel voorzichtig een bodyjet te willen stellen afgebroken. Toen heb ik de aanvoer naar de bodyjets afgesloten, geen lekkage meer. Nu een jaar later weer lekkage uit paneel en komt er alleen nog koud water uit. Het paneel kan weggegooid worden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door WJ Reinders op 9-2-2011
Veel aanbod, maar de kwaliteit is rampzalig. Niet kopen hier want men geeft geen geld terug. Alleen nieuwe kranen 9en die wil je niet.)

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Advertentie