Inbouw.nl ervaringen en reviews

Inbouw.nl is sinds 2000 online en met meer dan 30.000 klanten zijn ze de grootste online-specialist op het gebied van keuken inbouwapparatuur. Wat kan inbouw.nl je bieden? Allereerst een een overzichtelijke site met telefonische hulp op werkdagen. Een snel een vrijblijvende offerte terug, geen aanbetaling van bestelde apparatuur. Je kunt bij ons veilig betalen via PIN (ook bij bezorging) of iDeal. Dezelfde fabrieksgarantie als in een gewone winkel. Wij beschikken over een groot magazijn met meer dan 2000 producten op voorraad. Zelf af te halen of laten bezorgen.


Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
in Zwaag
Openingstijden  
Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.
 

Keurmerk

Inbouw.nl is aangesloten bij het Qshops keurmerk. Qshops.org is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Meer informatie vind je op www.qshops.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 8 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Inbouw.nl is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 9 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 8 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Inbouw.nl

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Inbouw.nl en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Inbouw.nl betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Inbouw.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 9 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door anoniem op 15-8-2016
Ordernummer: 90094162 - Gekocht: Vaatwasser Sta13xl
Heb in november 2012 een vaatwasser gekocht Smeg sta13xl in augustus 2016 de printplaat de helemaal dood en de aan en uitknop is ook aanvangen toe. Dit valt buiten de garantie van twee jaar volgens mij.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Westerveld op 12-3-2015
Ordernummer: 90119317 - Gekocht: F56602IM0P
Prima internet winkel met veel producten. Ik vind wel dat het bedrijf slechte service geeft. Heeft mij een vaatwasser verkocht die niet werkt. Uiteindelijk na 12 dagen en veel email verkeer, een andere vaatwasser gekregen. Van het bedrijf geen excuses gehad voor de overlast.

Men heeft mij ook geen enkele vergoeding aangeboden of extra korting gegeven voor de gelede schade. Ik vindt dat men dat had moeten doen, het heeft mij ook 2 verlofdagen gekost, en een hoop ergernis. Ik vind dat Inbouw.nl mij als klant slecht heeft behandeld. De importeur AEG.nl heeft mij wel correct en netjes behandeld zoals ik vind dat het hoort, mijn compliment aan dit bedrijf. Heb dat ook aan AEG medegedeeld.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Nina Kunst Amsterdam op 21-5-2012
Met mijn vaatwasser en de service na een onduidelijklheid ben ik erg tevreden en heb dus ook een volgend product besteld.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Loes van Diessen op 22-3-2012
Dik tevreden! Vriendelijke klantenservice. Snelle levering en een super monteerservice!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Boris op 4-2-2011
absoluut niet tevreden: Op de website stond dat de kookplaat op voorraad was en dus op tijd (binnen een week) kon worden geleverd. In werkelijkheid hebben we er ruim 5 weken op moeten wachten. toen was de keuken al geplaatst.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Fam. J. Engelbert op 12-10-2010
12-10-2010
Vandaag de vaatwasser geplaatst en gisteren afgeleverd. Alles op tijd met van te voren een melding. Prima gedaan. Wij zijn dik tevreden en zullen dit bedrijf aan anderen aanraden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Mieke op 5-4-2010
'Prima bedrijf. Ze doen tenminste wat ze beloven! Bovendien wordt je op een correcte en vriendelijke manier te woord gestaan. De combimagnetron werd ook op de afgesproken tijd geleverd. Al met al ben ik heel tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Lex op 31-1-2010
Onze vaatwasser ging net voor de kerst kappot. Via Inbouw.nl dezelfde vaatwasser besteld, en hadden ze nog op voorraad ook! Ik zag de bui al hangen voor de kerstdagen maar op dezelfde dag had ik hun vervoerder al aan de lijn en maakte een keurige afspraak. Op 23 december werd deze volgens afspraak geleverd, keurig binnen een tijdslot van 2 uurtjes. Met kerst hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de vaatwasser. Kortom snelle levering, lage prijzen en goede levering!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door H.Litjens op 27-12-2009
Ben zeer tevreden. Zelf heb ik 5 apparaten gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Op de totale prijs ging er nog korting af. Alle vragen worden binnen 1 dag beantwoord via de mail. De levering was ook heel goed, volgens tijds afspraak. Met een woord uitstekend.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie