Matrabike ervaringen en reviews

Matrabike is al meer dan 20 jaar hét adres voor uw fietsplezier. Een speciaalzaak met een team van meer dan 50 fietsliefhebbers. Wij staan voor je klaar om je te helpen met de aankoop van uw fiets. We verkopen meer dan 20 duizend fietsen op jaarbasis en zijn daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Bij ons kun je altijd rekenen op scherpe prijzen! Klanten beoordelen ons zeer positief, daar doen wij het voor! Op onafhankelijke reviewsites scoren wij hoge cijfers wanneer het gaat om de kwaliteit van de producten en onze service.

Ons uitgebreide assortiment heeft zijn weg gevonden naar vele rijwiel-enthousiasten en wij zijn er van overtuigd dat ook jij je keuze zult kunnen maken uit onze collectie. Door rechtstreekse levering van importeur naar consument kunnen wij tot 60% korting geven op onze kwaliteitsfietsen. Je profiteert van onze directe inkoop bij de fabrikanten en van ons grote inkoopvolume.


Adresgegevens

Website www.matrabike.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, België
Afhalen mogelijk
in Diverse vestigingen in Nederland en België
 

Keurmerk

Matrabike is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Matrabike is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 23 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Matrabike

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Matrabike en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Matrabike betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Matrabike betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 23 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Siemonsma op 5-4-2016
Ordernummer: 20113317 - Gekocht: Cross City Motion N8
Mijn vrouw en ik hebben in juli 2015 een elektrische fiets gekocht. De herenfiets had ANWB keur. Daar hadden wij hem op uitgekozen. De ellende begon al bij de levering. De herenfiets was niet ingepakt en lag scheef in de vrachtwagen. Beschadigingen waren het gevolg hiervan samen opgelost met telefoniste doordat wij zelf aanboden wel een gekeurd slot wilden hebben. Binnen een maand begon de fiets aan alle kanten te kraken en was de accu heel snel leeg.

Gebeld met Matra Bike en ze wilden de fiets wel ophalen voor reparatie maar daar kwamen kosten overheen. Ik wou dit niet betalen want ik mag verwachtten dat ik voor een prijs van 1099,- een deugdelijk product verwacht en dat was nu niet het geval. Na veel heen en weer gepraat is de fiets dat toch gratis opgehaald.Fiets kwam na ongeveer 3 weken terug. Wij dachten nu is het klaar maar helaas na ongeveer 30 km fietsen was de accu weer leeg en was het gepiep en gekraak nog steeds aanwezig. Het verhaal met de servicedesk van Matra Bike begon weer opnieuw en op dezelfde wijze.

Weer werd mijn fiets gerepareerd en kwam na ongeveer 3 weken terug. Nu was het goed dachten wij tot voor kort. Want buiten dat de accu die volgens de specificaties 70 tot 80 km mee moet gaan is na 20 km leeg en piept en kraakt de fiets weer. Er is nog iets anders bijgekomen de fiets roest bij de trappers en op andere plaatsen. Vandaag 5/4/2016 wederom gebeld met Matra Bike en kregen wij een uiterst onfatsoenlijke meneer (die naar onze mening absoluut niet op de juiste plaats binnen het bedrijf zit en zich ook nog in eerste instantie voor deed of was hij een lid van de directie. In dezelfde zin zei hij dat hij beslissingen voor de directie maakte) aan de lijn die onze verhalen tegensprak. Zo zei hij dat de fiets maar een keer retour was geweest en dat de fiets geen ANWB waardering had toen wij hem kochten.

Er stond toen wij hem kochten toch echt een ANWB logo bij en de fiets is toch echt 2 x voor reparatie geweest. Is dit misleiding of heeft de meneer aan de lijn een foutje gemaakt. Wij hebben het gevoel een enorme kat in de zak te hebben gekocht. Bij Matra Bike krijgen wij geen thuis en mogen wij ook geen directielid spreken om het probleem voor te leggen. Nee wij kopen nooit meer een fiets bij Matra Bike.

Graag zouden wij een antwoord ontvangen van de directie van Matra Bike. Wij willen een deugdelijke fiets niets meer niets minder. Wij betalen niet voor een ondeugdelijke fiets waar gewoon garantie op zit vervoerskosten. Wij zijn echt wel bereidwillend, dat is in het verleden ook wel gebleken maar hebben hier nu genoeg van.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 5-9-2015
Ordernummer: 387
Duidelijke Website en vriendelijk en behulpzaam personeel in de outlet te Waalwijk. Goede fiets voor een hele mooie prijs.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Nytza van de Geer op 6-8-2015
Ordernummer: 347329
Fiets besteld bij Matrabike. Helaas de fiets ontvangen met een slag in het wiel. Na veel discussiëren wilden ze hem dan toch ophalen voor reparatie. Daarna niets meer vernomen. De fiets is weg en de telefoon wordt nooit opgenomen? Graag reactie.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hugo He... op 27-6-2015
Ordernummer: 327191 - Gekocht: Cross e-trendy nexus-3
Correct en op tijd bezorgd. Zeer voordelig geprijsde fiets compleet gemonteerd en zonder overbodige verpakking afgeleverd. Robuust en toch verrassend licht lopend, ondersteuning (de motor) is niet eens nodig. Voortgaande op sommige reviews heeft deze webwinkel een zeer positieve update doorgevoerd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Van Oost Edwin op 8-3-2015
Ordernummer: 3.472. Klan - Gekocht: Cross e-trendy city N3
Heb Cross e-trendy city n3 heren aangeschaft, prijs-kwaliteit is naar behoren, fietst lekker, motorondersteuning is goed. Afwerkingsdetails konden beter, maar is aanvaardbaar als men naar de lage prijs kijkt. Stuurnaaf beschermkapje was niet aanwezig (vergeten mogelijk bij afmontage). Afspraak levering was wel zeer correct naar Gent(België). Vriendelijkheid bij afspraak levering was perfect. Kortom ik ben tevreden over de fiets en klantvriendelijkheid.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Daalmeijer op 26-5-2014
Ordernummer: 57090
Elektrische fiets besteld bij Matrabike. Een dag later kreeg ik te horen dat de fiets niet op voorraad was. Kan gebeuren natuurlijk de verkoopster bood een andere fiets aan. Even later werd ik terug gebeld door de eigenaar, ook deze fiets was niet meer op voorraad. Na veel excuses had hij een fiets staan die wel duurder was maar die ik voor dezelfde prijs kon krijgen. Ik had al betaald dus dat was makkelijk en een goede service toch.

Toen de fiets aan kwam schrok ik me klem. Vol met beschadigingen (krassen) de elektrische aandrijving werkte niet, de bel was kapot, de sleutel van het slot was krom. De fietspomp was weg en het klemmetje van de fietspomp was krom, achterwiel zat er schuin in. Ik heb overal foto's van gemaakt en op gestuurd naar Matarbike. daarna gebeld en verteld wat er aan de hand was. Ik werd keurig geholpen door één van de dames en de fiets werd opgehaald. een week later gebeld hoe het met de fiets was.

Om een lang verhaal kort te maken: een week later kreeg ik de fiets terug en de krassen op de kettingkast was met witte verf overgeschilderd. Verder was er niets aan gedaan. Terug gebeld en weer excuses ontvangen en de fiets werd weer opgehaald. Een week later maar weer gebeld want ik hoorde niets. De dames vertelden dat de directeur hier over ging en niet bereikbaar was. 3x moeten bellen tot ik eindelijk terug werd gebeld door de directeur, hij vond de fiets er wel aardig uit zien en wilde verder geen zaken met mij doen hij zou het geld wel terug storten. Gelukkig heb ik de foto's er van en wil geen 2e hands fiets voor de prijs van een nieuwe.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Van Baarsen op 1-8-2013
Ordernummer: Fact 10544
Jammer dat we het net treffen dat de levering langer duurt! Afgelopen dinsdag gekocht met de mededeling u heef ze binnen paar dagen binnen met vooruitzicht om ze dit weekend mee te nemen, helaas. Service weten we nog niet, geen ervaring.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 13-1-2013
Ordernummer: 110924151206
Speling in de trapas, zeer snel roestvorming op diverse onderdelen, handrem die ombuigt en los gaat als er een paar keer een andere fiets tegen deze zogenaamde fiets aanstaat, speling in de ketting, gigantische klapband binnen een paar maanden: buitenband echt helemaal open, aanlopen van diverse onderdelen tegen beide banden. Wat een ramp deze fiets. Koop beter een echte fiets voor iets meer geld.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door els op 30-11-2012
Heb 23/11/2012 een vouwfiets City Cat gekocht. Voldoet totaal niet aan de verwachtingen. De remblokjes komen tegen de velg waardoor ik zo hard moet trappen onmenselijk. Stopje van de staander na 1 rit was hij eraf. Als je belt krijg je geen duidelijk antwoord moet een eindje rijden voor ik bij een winkel ben. Wil ook geen nieuwe fiets van deze winkel wil gewoon mijn geld terug, fiets is amper gebruikt en kraakt ooit harder dan mijn 20 jarige Batavus fiets . De fiets die ik wou was niet in de winkel voorhanden dus heb de iets goedkopere moeten nemen, had de fiets dringend nodig voor naar het werk.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door W.S op 31-10-2012
Ordernummer: 4.830
Afgelopen zaterdag, 27-10-12 is bij het filiaal in Apeldoorn een E-fiets besteld. De nieuwe (!) fiets kon ik gisteren 30-10-12 ophalen. Bij thuiskomst bleek echter dat die nieuwe fiets het showmodel was (door een minuscuul dingetje kwam deze Sherlock Holmes daar achter).

Terug gegaan naar de winkel en zowaar de nieuwe fiets stond nog in het bestelbusje. Vreemd genoeg stond dus mijn naam op beide fietsen (showmodel EN nieuwe fiets). Het is maar dat u (als eventuele toekomstige koper) dat goed in de gaten moet houden. Een goed begin is het halve werk, dus ik houd vooralsnog even mijn hart vast.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door P. slaats op 30-8-2011
Wij zijn 2x in de winkel van Matra bike geweest: de eerste keer werden wij goed en vriendelijk geadviseerd. De 2e keer was een aanfluiting. Onverschillige, onvriendelijke verkoper, hij kon ook geen goed advies geven.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Luc V. op 26-7-2011
Vandaag zijn de centjes terug op men rekening. Artikel dat niet meer leverbaar is kan je nog steeds online bestellen?Staat zelf bij de populairste damesfietsen namelijk de Elegance ladies, wees gewaarschuwd deze hebben ze niet.
Zal zeker geen zaken meer doen met deze winkel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Luc V. op 20-7-2011
Bestelde fietsen niet meer leverbaar. Op de website kan je ze wel nog steeds bestellen.(bizar) Kreeg voorstel voor duurdere fietsen met kleinere promo korting. Bestelling op voorhand betaald, geef update wanneer ze me terugbetalen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door MHM Verherstraeten op 5-6-2011
Rechtstreeks de fiets (elektrische vouwfiets sf 201) gaan testen in de winkel. Vlotte en vriendelijke service. Bijgeleverde fietscomputer was na 1 rit als stuk. Werd vrij vlot vervangen. Ook deze computer was na 1 uurtje ook stuk. Ondertussen was de winkel dicht. Blijkbaar is sunding de laagste kwaliteit van fietscomputers. Had op dit vlak toch meer degelijkheid verwacht bij een fiets van 1000?. De fiets zelf voldoet aan de verwachtingen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hans Jansen op 21-5-2011
website aangeprezen fiets niet meer leverbaar maar vergelijkbaar voor meer geld en minder materiaal

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie