Matrabike ervaringen en reviews

Sedert 15 jaren is Matra importeur van kwaliteits Mountain -en Trekking Bikes, ybrides/stadsfietsen alsmede kinderfietsen. Tienduizenden Nederlandse en Belgische klanten hebben al naar volle tevredenheid kennis gemaakt met de kwaliteitsfietsen en de 100% service van Matrabike.nl.

Door een jarenlange ervaring in de rijwielbranche en rechtstreekse exclusieve contacten met vooraanstaande fabrikanten heeft Matrabike zich zeer sterk ontwikkeld in de verkoop van betaalbare kwaliteitsrijwielen aan de consument en rijwielhandel. Daardoor kunnen wij onze fietsen voor uitzonderlijk lage prijzen aanbieden.

Ons uitgebreide assortiment heeft zijn weg gevonden naar vele rijwiel-enthousiasten en wij zijn er van overtuigd dat ook u zeker uw keuze zult kunnen maken uit onze collectie. Door rechtstreekse levering van importeur naar consument kunnen wij tot 60% korting geven op onze kwaliteitsfietsen. U profiteert van onze directe inkoop bij de fabrikanten en van ons grote inkoopvolume.


Adresgegevens

Website www.matrabike.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
in 7 vestigingen in Nederland en BelgiŽ
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Matrabike is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 17 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 6 sterren

Jouw ervaring met Matrabike

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Matrabike en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Matrabike betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Matrabike betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 17 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Van Baarsen op 1-8-2013
Ordernummer: Fact 10544
Jammer dat we het net treffen dat de levering langer duurt! Afgelopen dinsdag gekocht met de mededeling u heef ze binnen paar dagen binnen met vooruitzicht om ze dit weekend mee te nemen, helaas. Service weten we nog niet, geen ervaring.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 13-1-2013
Ordernummer: 110924151206
Speling in de trapas, zeer snel roestvorming op diverse onderdelen, handrem die ombuigt en los gaat als er een paar keer een andere fiets tegen deze zogenaamde fiets aanstaat, speling in de ketting, gigantische klapband binnen een paar maanden: buitenband echt helemaal open, aanlopen van diverse onderdelen tegen beide banden. Wat een ramp deze fiets. Koop beter een echte fiets voor iets meer geld.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door els op 30-11-2012
Heb 23/11/2012 een vouwfiets City Cat gekocht. Voldoet totaal niet aan de verwachtingen. De remblokjes komen tegen de velg waardoor ik zo hard moet trappen onmenselijk. Stopje van de staander na 1 rit was hij eraf. Als je belt krijg je geen duidelijk antwoord moet een eindje rijden voor ik bij een winkel ben. Wil ook geen nieuwe fiets van deze winkel wil gewoon mijn geld terug, fiets is amper gebruikt en kraakt ooit harder dan mijn 20 jarige Batavus fiets . De fiets die ik wou was niet in de winkel voorhanden dus heb de iets goedkopere moeten nemen, had de fiets dringend nodig voor naar het werk.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door W.S op 31-10-2012
Ordernummer: 4.830
Afgelopen zaterdag, 27-10-12 is bij het filiaal in Apeldoorn een E-fiets besteld. De nieuwe (!) fiets kon ik gisteren 30-10-12 ophalen. Bij thuiskomst bleek echter dat die nieuwe fiets het showmodel was (door een minuscuul dingetje kwam deze Sherlock Holmes daar achter).

Terug gegaan naar de winkel en zowaar de nieuwe fiets stond nog in het bestelbusje. Vreemd genoeg stond dus mijn naam op beide fietsen (showmodel EN nieuwe fiets). Het is maar dat u (als eventuele toekomstige koper) dat goed in de gaten moet houden. Een goed begin is het halve werk, dus ik houd vooralsnog even mijn hart vast.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door P. slaats op 30-8-2011
Wij zijn 2x in de winkel van Matra bike geweest: de eerste keer werden wij goed en vriendelijk geadviseerd. De 2e keer was een aanfluiting. Onverschillige, onvriendelijke verkoper, hij kon ook geen goed advies geven.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Luc V. op 26-7-2011
Vandaag zijn de centjes terug op men rekening. Artikel dat niet meer leverbaar is kan je nog steeds online bestellen?Staat zelf bij de populairste damesfietsen namelijk de Elegance ladies, wees gewaarschuwd deze hebben ze niet.
Zal zeker geen zaken meer doen met deze winkel.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Luc V. op 20-7-2011
Bestelde fietsen niet meer leverbaar. Op de website kan je ze wel nog steeds bestellen.(bizar) Kreeg voorstel voor duurdere fietsen met kleinere promo korting. Bestelling op voorhand betaald, geef update wanneer ze me terugbetalen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door MHM Verherstraeten op 5-6-2011
Rechtstreeks de fiets (elektrische vouwfiets sf 201) gaan testen in de winkel. Vlotte en vriendelijke service. Bijgeleverde fietscomputer was na 1 rit als stuk. Werd vrij vlot vervangen. Ook deze computer was na 1 uurtje ook stuk. Ondertussen was de winkel dicht. Blijkbaar is sunding de laagste kwaliteit van fietscomputers. Had op dit vlak toch meer degelijkheid verwacht bij een fiets van 1000?. De fiets zelf voldoet aan de verwachtingen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hans Jansen op 21-5-2011
website aangeprezen fiets niet meer leverbaar maar vergelijkbaar voor meer geld en minder materiaal

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door patrik op 15-5-2011
vandaag eerste fiets daar gekocht, veel beschadingen eraan,zelf installeren duurde meer dan 3 uur omdat vanalles en nog wat stuk bleek,de kwaliteit ziet er bedenkelijk uit
250 euro betaald voor een omafiets, wilde niet veel betalen, maar e kwaliteit is er ook naar

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Willem op 23-3-2011
Zeer ontevreden. Fiets is nog geen jaar oud en de ketting is er al meer dan 20 keer van afgelopen. Meerdere malen is de fiets teruggeweest en werd de oorzaak bij mijn zoon gelegd. De reparatiedienst is niet in staat de fiets goed te repareren en verklaart zelfs dat problemen ontstaan door slechte omgang met fiets.

De laatste keer moest zelfs het voorblad gericht worden? Kennelijk door wangedrag van mijn zoon. kettingkast was nog wel heel hoe verklaar je dan dat een verbogen voorblad moet worden gerepareerd wat een onzin?. De ketting liep er al vanaf toen de fiets nog maar een paar weken oud was. Verder veel roestvorming en allerhande zaken die zo van de fiets afvallen.

Voor 185 Euro koop je niet de hoofdprijs, dat weet iedereen, maar dat zo'n fiets binnen het jaar in zijn geheel afgeschreven moet worden slaat nergens op. Ondanks het feit dat de fiets nog geen jaar oud is heb ik het helemaal gehad met Matrabike en hun fietsen en heb dus ook geen zin meer hier meer energie in te steken. Ik ga voor mijn zoon wel een 2e handsje als schoolfiets bij de vakhandel halen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door elcoo op 18-3-2011
Zeer ontevreden. kreeg een kapote fiets en er wordt niets aangedaan (ja ik kan de fiets terugbrengen +/-60 km rijden)
Bedankt!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Jan op 26-12-2010
Kwaliteit van de fiets is zeer slecht,snelle roestvorming(slecht gespoten) zelfs op de alu bouten, ketting roest ondanks zelf olien al binnen 5 maanden. Fietsen voor warme landen waar het NOOIT regent of sneeuwt!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Ton de Haan op 25-12-2010
ik heb vorige week een fiets besteld(wel telefonisch omdat ik hem voor de kerst moest hebben) de fiets die ik wilde hadden ze niet en ik heb een duurdere fiets gekregen voor het zelfde geld.inderdaad wat zelf afmonteren,zoals wiel en stuur,voor de rest zeer tevreden over het product,ook de levering binnen 20 uur werd het bezorgd en ik mocht het it de doos nemen met de koerier erbij om te kijken of alles netjes en compleet was,ik ben dus zeer tevreden.....

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Richard op 20-11-2010
Goede fietsen, goede kwaliteit, leuke verkopers...kom er al jaren, 3 fietsen voor mijn kinderen en 2 voor mezelf. Uitermate tevreden!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 
Winkel reviews
AktiesportBigBrandsKoffers.com
Advertentie