Wehkamp ervaringen en reviews

Wehkamp is een innovatieve thuiswinkel met een breed assortiment consumentenartikelen tegen concurrerende prijzen en herkenbaar betere service. Wehkamp biedt een volwaardig alternatief voor de detailhandel. Wehkamp stelt hoge eisen aan het assortiment ten aanzien van breedte (ruim 22.000 artikelen) en optimale prijs-kwaliteitverhouding. Onze klanten moeten kunnen profiteren van gemak in bekijken, bestellen, bezorgen en betalen.

Korting op je aankopen? Prijsvergelijk.nl heeft een speciale kortingscode voor Wehkamp!


Adresgegevens

Website www.wehkamp.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland
Afhalen mogelijk
 

Keurmerk

Wehkamp is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Voor u als consument betekent het Thuiswinkel Waarborg niet alleen dat  alle bij Thuiswinkel.org aangesloten bedrijven zich houden aan wet- en regelgeving. Maar ook aan de opgestelde gedragscodes van de vereniging. Meer informatie vind je op www.thuiswinkel.org

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 5 sterren

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Wehkamp is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 88 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Jouw ervaring met Wehkamp

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Wehkamp en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Wehkamp betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Wehkamp betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 88 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Leila op 31-8-2016
Wehkamp.be 2 keer een bestelling doorgegeven, 2 keer geld van mijn rekening terwijl er niets geleverd werd. Contact opgenomen en met een kluitje in het riet gestuurd. Zij konden dit manueel niet voor mij in orde brengen en als ik iets wou, moest ik het maar (voor een derde keer) terug bestellen. Enkele mailtjes en Messenger berichten gestuurd waar er zo goed als geen reactie op kwam en (nu 2 weken later) nog steeds aan het wachten op mijn terugbetaling van een paar honderd euro. Gewoonweg schandalig!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door E.Marres op 28-6-2016
Zeer slecht hoor, ik had op zondag een bestelling geplaatst en gelijk ook de bevestiging van de bestelling die ik op maandag de volgende dag dus zou kunnen afhalen.

Vervolgens check ik op maandagmiddag mijn email om erachter te komen dat ik van Wehkamp een mail heb ontvangen met de vraag voor verificatie door middel van een euro over te maken. Altijd bij hen besteld en nooit werd mij gevraagd voor verificatie, ook bedragen die hoger lagen dan deze bestelling.

Afijn gelijk gedaan natuurlijk en deze verificatie gelijk voldaan. Om vervolgens niks meer te horen. Op dinsdagochtend nog niks gehoord dus denk ik ga eens kijken bij mijn bestellingen wanneer mijn bestelling binnen zou komen. Om er doodleuk achter te komen dat achter mijn bestelling het woord uitverkocht stond! Belachelijk en schandalig... Dit is iemand blij maken met een dode muis.

Bevestigen van bestelling en dag daarna nog 1 euro betalen om vervolgens niks mee te vernemen van dit bedrijf en er zelf achter moeten komen dat het product uitverkocht is. Zeer slecht en zal nooit meer een bestelling plaatsen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Ruud op 10-11-2015
Gekocht: Fallout 4
Pre-order nooit een game bij Wehkamp! Op de dag van release zegt men doodleuk dat de bezorging later plaatsvind omdat deze afhangt van de bezorgritten van de bezorgdienst. En die gaan niet in de richting van mijn woonplaats? Men weet toch al een aantal weken dat ik de bestelling heb geplaatst voor die datum. Daarnaast men adverteert er mee dat er bezorgd wordt op de dag van release. Hoe kan het dan spaaklopen met de bezorgritten? Ontzettend slecht en vervelend. Mijn tip nooit bij Wehkamp als pre-order bestellen in de hop het op de dag van release te ontvangen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Diana op 8-8-2015
Na een paar keer slechte tot geen levering ben ik gestopt met Wehkamp. Wel jammer maar heb net 1 keer teveel voor niks zitten wachten. Helaas kunnen de mensen bij de klachten afdeling niet goed lezen dus werden mijn klachten niet opgelost. Levering gaat via DHL dus iedere webshop die daar gebruik van maakt wordt vermeden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 28-3-2015
Ordernummer: 86451754 - Gekocht: Proform loopband
Ik zou vandaag een pakketje ontvangen tussen 8:00 - 19:00. Dus ik heb mijn hele zaterdag in huis doorgebracht, wachtend op het pakketje en gewoon niks ontvangen. Echt schandalig!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 25-2-2015
Ordernummer: 25523245START
Zeer ontevreden! Ik moest een groot bedrag vooruitbetalen ik had geen andere betalingsmogelijkheden. Bijna vier weken geleden retour gestuurd en verwerkt. Maar mijn geld, 345 euro, nog niet terug gekregen. Er wordt wel van alles beloofd via de mail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Hans op 21-10-2014
De eerste keer en de laatste keer wat besteld. Ik had een voetbaltafel besteld die achteraf door een andere leverancier moest worden geleverd. Het ding was er helemaal niet, maar ik had al wel betaald en dus ook bezorgkosten. Die bezorgkosten krijg je NIET terug. Die komen op een soort rekening van Wehkamp en worden verrekend de volgende keer dat je iets besteld. Dat wil ik niet. De voetbaltafel staat nog steeds op de site en ook op voorraad terwijl het ding niet meer leverbaar is. Ik heb nog steeds die bezorgkosten niet terug.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Theo op 25-5-2014
Gekocht: Galaxy Note 10.1 16gb
Alles klopt, maar als er iets niet klopt, maken ze het bij Wehkamp kloppend. Laatst een tablet gekocht met cashback van 100 euro. Samsung gebeld hiervoor, maar die zeiden dat het alleen geldig was indien ik tablet bij Mediamarkt of Saturn gekocht had. Naar Wehkamp gebeld en die belden dezelfde dag nog terug dat ik ook in aanmerking kwam voor de korting en inderdaad kon ik bij Samsung de korting aanvragen

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Anita op 14-11-2013
Goeie en snelle service, maar er kan nog steeds niet met creditcard betaald worden bij Wehkamp, niet van deze tijd!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door spaai1 op 21-7-2013
Hoef ik eigenlijk niets aan toe te voegen. Het enige dat ik jammer vindt, is dat ze niet op zaterdag telefonisch bereikbaar zijn.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Vincent op 8-7-2013
Onvolledige levering. Veel moeite moeten doen hen te overtuigen dat ik het artikel niet gekregen had. Wel verzendkosten moeten betalen. Geen enkel initiatief van Wehkamp om zaken recht te zetten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door richard op 25-6-2013
Prima winkel, erg makkelijk en retour sturen is nooit een probleem. De klantenservice mag inderdaad wel wat beter, hoewel ik er geen negatieve ervaringen mee heb, komt het over alsof ze de mail die je stuurt gewoon niet goed lezen. Zo kreeg ik ineens een waardebon van 10 euro omdat ik zei dat een product wat ik gister gekocht had nu ineens 34 euro goedkoper was. Mijn aanbod was om het op te lossen met een cadeaubon omdat ik nog iets anders moest bestellen. Ik kreeg trouwens ook wel mijn 34 euro terug gestort op de rekening, maar dat was naar aanleiding van een andere mail.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 22-3-2013
Ordernummer: 28267663
Ik gebruik Wehkamp sinds ik in Nederland ben komen wonen zo'n zonde dat het in Belgie niet bestaat! De website is duidelijk en overzichtelijk. Ik koop er wel geen dure kledij (bijvoorbeeld voor schoenen of jassen zie ik het liever echt voor het passen) ook al kan je het altijd binnen de 14 dagen terugsturen, je bent dan wel je verzendingskosten kwijt.

Levering is bij mij steeds netjes binnen de 24 uur gebeurd terug ophalen durft wel eens mis te gaan (bv dag later dan besteld) maar omdat ik thuis werk, is dat meestal geen probleem. De klantenservice vind ik minder fijn - zowel bij betalingsproblemen als bij fouten van hun kant blijkt de klant niet helemaal koning. Toch raakt het wel altijd snel opgelost.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Marius op 17-1-2013
Levering kan naar service puunt in de buurt waardoor je niet thuis hoeft te zijn. Als er een probleem is met het product (in mijn geval een software probleem met een telefoon) doen ze niet moeilijk. Ze nemen hem gewoon terug en geven je geld terug.

Erg goede service. Zijn makkelijk en snel bereikbaar voor service vragen. Voortgang order goed te tracken. Geld wordt teruggestort eigenlijk volgende dag (hoewel aangegeven binnen 2 weken). Hierdoor erg tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Karin op 13-1-2013
Snelle levering, ook fijne site. Maar de schoenen paste niet dus terug gestuurd. Ook allemaal goed gegaan en het geld zou binnen enkele dagen op mijn rekening staan. Dat was 16 December 2012 en het is ondertussen al bijna een maand geleden en nog steeds geen geld terug gehad.

Een mailtje gestuurd want 20 cent per minuut voor bellen is wel erg veel, maar nog steeds geen reactie. Nu aan het afwachten en anders toch maar bellen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie