Zooplus ervaringen en reviews

Zooplus.nl is de online-dierenwinkel in Nederland. In ons assortiment met ruime keus vindt u meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren. De verzending van de goederen uit onze voorraad geschiedt binnen 24 uur, binnenkort ook direct vanuit Nederland.

Zooplus heeft de meest populaire producten in verschillende winkels: dierenwinkel, kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en knaagdierenwinkel. Verzending van de goederen uit onze voorraad binnen 24 uur.


Adresgegevens

Website www.zooplus.nl

Levering en betalingsmogelijkheden

Online betalen met iDeal
Online betalen met creditcard
Online betalen met Paypal
Achteraf betalen (acceptgiro of factuur)
Vooruitbetaling per bank
Betaling onder rembours
Kopen op afbetaling
Betalen met Pin bij afhalen
Levering in Nederland, BelgiŽ
Afhalen mogelijk
 

Winkel beoordeling

Internetsite   
Bereikbaarheid   
Levering orders   
Service   

De winkel review van Zooplus is tot stand gekomen op basis van de ervaring van 178 andere bezoekers. De gemiddelde score is een 9 op een schaal van 1 tot 10.

Prijsvergelijk.nl
Beoordeling
Beoordeel ons!

Plaats deze winkelbeoordeling
op je eigen website!
Klik hier voor de code

Beoordeling 9 sterren

Jouw ervaring met Zooplus

Vul onderstaande gegevens in om je beoordeling te geven over Zooplus en maak kans op een iPod nano:

Kopen bij Zooplus betrouwbaar? Beoordelingen door consumenten


Prijsvergelijk toont je de laatste 15 reviews, beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Is kopen bij Zooplus betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 178 beoordelingen van consumenten ontvangen.

Door Francisca op 19-9-2016
Gekocht: Royal Canin Chihuahua adult
Zou het wel zo netjes vinden als ze erbij zetten dat de Chihuahuabrokjes van Royal Canin Adult uit Polen komen en de helft groter zijn dan de brokjes uit Frankrijk. Mijn hondjes stikten er bijna in.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Cindy op 23-5-2016
Pakket besteld met twee benodigdheden voor hamsters. Woensdag besteld voor 19:00, nog niet geleverd. Er wordt niet gereageerd op e-mails. Net gebeld wordt pas vandaag opgestuurd en morgen geleverd.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Astrid Hoogenberg op 31-3-2016
Ordernummer: 66565196
Pakket diervoeders besteld ter waarde van 80 euro. Niet geleverd, geen bericht ontvangen over verzending, geen track and trace verricht, wel netjes met Ideal betaald. Ze reageren niet op email berichten, zeggen aan de telefoon dat pakket onderweg is, wat geheel niet klopt.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 12-3-2016
Ordernummer: 25578999
Ik ben zeer ontevreden! In 2014 een riem gekocht. Deze heb ik netjes betaald. Nu wordt ik steeds lastiggevallen door het incasso bureau. Ook al hebben wij verschillende malen het betalingsbewijs gestuurd, het incassobureau blijft ons lastigvallen. En Zooplus doet hier niks aan omdat hun eigen administratie een zooitje is.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Rob op 8-3-2016
Gekocht: Kattenbakvulling
Zo lang er niks mis gaat is er niks aan de hand. Ga niet uit van hun geautomatiseerde mails. Een mail die aangeeft dat iets is afgeleverd bij de transporteur betekend niet dat dit daadwerkelijk is gedaan. Het is alleen klaargezet voor de transporteur. Hier vragen over stellen leidt niet tot antwoorden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Karin op 18-2-2016
Sinds de aanschaf van onze hond, klant geworden bij Zooplus. Door darmproblemen van onze hond, moesten wij overstappen op een ander merk. Ik heb ze telefonisch benaderd met de vraag wat zij voor mij konden betekenen met de oude voorraad voer. Misschien is het de toon die de muziek maakt, maar ik ben zeer klantvriendelijk benaderd en ze kwamen met een meer dan redelijk aanbod. Hartelijk dank hiervoor. Ook zeer tevreden over levering van producten en de mogelijk om achteraf te kunnen betalen.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Marjolijn op 9-2-2016
Ik ben al jaren tevreden klant van Zooplus. Ik betaal meestal met Ideal en de bestelling is vaak binnen 48 uur bij me thuis bezorgd. Ik ontvang netjes een trackingnummer van PostNL om de bestelling te volgen. Een aantal jaren terug hadden ze nog wel eens wat problemen met het verpakken van artikelen (te grote dozen) maar dat lijkt opgelost. Ik raad deze webwinkel zeker aan!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Saskia op 19-1-2016
Ordernummer: 63316589 - Gekocht: Halsband
Aangezien ik zeer kritisch ben tav bestellingen via internet, check altijd of een bedrijf aangesloten is bij Thuiswinkel waarborg. Dat is dit bedrijf niet. Heb toch enigszins aarzelend een bestelling geplaatst omdat er spoed bij was en het product me zeer aansprak.

Via internet bestelling geplaatst op zondagavond. Direct daarna via de mail netjes een bevestiging van mijn order ontvangen met de mededeling dat ik via de mail zou vernemen wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.
Maandagavond een mail ontvangen dat mijn bestelling verzonden was met een track & trace code van DHL zodat ik mijn order kon volgen. Dinsdag netjes verpakt en binnen de aflevertijd ontvangen. Prima Gegaan zo. Ik ben tevreden.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 14-12-2015
Ordernummer: 60236250
Afgelopen week zijn wij diverse malen niet goed en onvriendelijk behandeld door dit bedrijf, collegae en absoluut niet behandeld als een zeer gewaardeerde klant! Integendeel! We zijn met een hamer diverse malen op ons hoofd geslagen op een zeer botte, dieronvriendelijke en haatdragende manier! Wij hebben onze vakantie abrupt moeten afbreken door het plotselinge en onverwachtse overlijdensgeval van onze dierbare konijn en geliefd gezinslid. Hij was gezond en heeft een hartstilstand gekregen. Een gecondoleerd kon er nog niet eens vanaf van uw collega.

Nadat wij jarenlang als grote en trouwe klant van uw bedrijf echt voor vele Euros hebben gespendeerd bij uw bedrijf voor al onze vele dierbare huisdieren! Om zo respectloos en harteloos behandeld te worden, zo behandel je geen mensen en dieren. Dat is nog veel erger dan het niet mogen terugsturen van ongebruikte artikelen.

Ook zijn we vrijdag j.l. nog gebeld door een vrouwelijke collega van u. Wat hebben we eraan om gebeld te worden, zonder een oplossing van uw kant? Er bestaat ook nog zoiets als een gulden middenweg. U bent trots erop om mensen te kwetsen en heeft dat hoog in het vaandel staan. U bent gewoon een fabriek die geld opslokt van mensen en als het om overleg en service aankomt, bent u niet thuis. Schandalig! Echt geen dierenvrienden.

Het is toch buiten alle proporties hoe we behandeld worden als voetvuil door iedereen van uw bedrijf. Nu is er een keer echt wat aan de hand en u doet geen enkele tegemoetkoming naar ons toe. U twijfelt zelfs over de kwaliteit van onze artikelen die houdbaar zijn tot 2017 en 2018?? Terwijl u een aantal maanden geleden wel artikelen terugneemt van ons. Dit is echt te belachelijk voor woorden!! Bovendien is onze laatste order, ook met Supreme Science Selective konijnenvoer van begin november 2015!

Wij vragen u echt niet of u alles wilt terugnemen, dat begrijpen we nu dat dat helaas niet kan. Maar bv de zakken Beaphar Multi-fris, krijgen wij niet met de hand open, zo goed zijn deze verzegeld. Er staan 13 zakken nog van. Met een tang moet mijn man deze open zien te krijgen normaal. Bovendien had u een kadobon of een tegoedbon voor het leed en verdriet dat wij hebben kunnen tegemoetkomen of u had een aantal zakken katten- en hondenvoer die wij gebruiken kunnen toesturen aan ons. Dan waren wij toch een loyale en tevreden klant van u gebleven en hadden ons tenminste als klant gewaardeerd gevoeld!

Nu bereikt u door dit botte gedrag het tegendeel. Bovendien gaan wij overal anti-reclame maken en we voelen ons eigenlijk ook opgelicht. We gaan hier werk van maken en u komt hier niet zo weg mee.

Hoogachtend,
Familie Broshuis

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Paul op 19-12-2014
Bestel al een jaar of 4 bij ZooPlus en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Ik heb dan ook nooit contact met ze hoeven opnemen en over de bereikbaarheid kan ik dan ook niet oordelen. Enige puntje van kritiek is dan misschien dat ze wel eens te zwakke dozen gebruikten maar de laatste tijd lijkt dat dus ook verleden tijd te zijn. De afgelopen paar bestellingen waren in ieder geval uitstekend verpakt in goede stevige dozen.

Oh ja, en dat de site toch wel ietwat onoverzichtelijk kan overkomen. Ook werkt de zoekfunctie niet echt lekker.
Voor mij nu niet echt een probleem omdat ik intussen mijn vaste producten wel weet te vinden maar ik kan me voorstellen dat dit verse potentiŽle klanten wel eens kan afschrikken.

Mijn bestellingen zijn doorgaans binnen 1 ŗ 2 dagen in huis. Omdat ik rugklachten heb is het extra fijn dat ik nu niet meer met zware zakken kattenvoer en grit hoef te sjouwen. De bezorger van PostNL is intussen al de favoriete bezoeker van mijn katten geworden.
Neem daarbij mee dat ze in veruit de meeste gevallen flink wat goedkoper zijn dan de reguliere dierenwinkels en dan lijkt mij de keuze snel gemaakt. Kortom: zeer aanbevelingswaardig.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Marc Holla op 19-12-2014
Goedkoper dan de dierenwinkel. Pakket wordt geleverd tot achter de voordeur. 1x een pakket niet geleverd en na een paar mailtjes wat er niet geleverd was alsnog geleverd gekregen. Dus Top service!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Anke op 9-12-2014
Ordernummer: 47248670
Heb alleen maar goede ervaringen. Als er iets is mis gegaan met een zending (bij vervoerder dan wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Service is een voorbeeld voor vele andere leveranciers.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Gea op 8-12-2014
Ordernummer: 47189045
Snelle levering.Goede prijs/kwaliteit verhouding, goedkoper dan elders. Ik ben tevreden over de geleverde producten.
Als er een probleem met bestellen is wordt je telefonisch goed geholpen. Wel in het Duits of Engels wat misschien voor anderen een probleem kan zijn.Ik ben zeer tevreden en koop er graag.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door Leon op 6-12-2014
De site is erg duidelijk en makkelijk te navigeren. Er staat veel op maar ja, het aanbod is erg groot. Voor ieder wat wils, zou ik zeggen. De levering is snel, hooguit 2 a 3 werkdagen. Zooplus houdt je ook mooi op de hoogte hiervan.

Aftersales nog niet nodig gehad, houden zo! Ben ook in mijn nopjes met het spaarsysteem voor kortingen en voor de bonus punten. Ik ben een zeer tevreden klant!

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service

Door anoniem op 4-12-2014
Ordernummer: 47068949
Zooplus is goedkoper dan alle anderen ook al lijkt het soms van niet maar dan is de hoeveelheid anders en kiest een vergelijk programma het goedkoopste in prijs niet in gewicht.
service: als er iets mis is krijg je meer terug dan je verwacht. Altijd tevreden. Goede site bezorging binnen 2 dagen. kwaliteitsproducten.

Internetsite
Bereikbaarheid
Levering orders
Service
Naar de Shop
 

Andere consumenten kochten hier onderstaande producten


Advertentie