Telefoon & internet

Prijsvergelijk telefoon, gsm en adsl aanbieders

Bellen wordt steeds goedkoper. Voor zowel mobiel als vast bellen vinden we steeds meer aanbieders met zeer aantrekkelijke beltarieven. Bij Prijsvergelijk kun je veel besparen op je telefoon, sms en belkosten. Vergelijk aanbieders en providers met het goedkoopste gsm abonnement en gratis cadeau's ook voor gsm prepaid en sim-only. (tip) Prijsvergelijk selecteert regelmatig aanbieders met zeer aantrekkelijke introductie aanbiedingen of gratis abonnementen. Bezoek Prijsvergelijk dus regelmatig voor de beste acties!

Win een Apple iPod

Schrijf een review en Win de nieuwe Apple iPod nano
Deel je ervaringen met andere gebruikers van Prijsvergelijk.nl en maak kans op een iPod nano!

Er zijn nog geen reviews aanwezig voor de producten in deze rubriek.

Prijsvergelijk selecteert voor jou speciale telefoon & internet aanbiedingen en acties waarmee je veel geld kunt besparen. Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de Prijsvergelijk nieuwsbrief.

Simyo

Sim only abonnementen steeds populairder

Meer dan 1 op de 5 nederlanders maken op dit moment gebruik van een sim-only abonnement. Dit aantal is de afgelopen tijd erorm gestegen. Een jaar geleden had nog 66% van alle smartphone bezitters een gewoon abonnement met een toestel. Dat aantal... Lees verder Sim only abonnementen steeds populairder >

Er zijn nog geen koopgidsen actief voor deze rubriek.

Advertentie