Telefoon & internet

Prijsvergelijk telefoon, gsm en adsl aanbieders

Bellen wordt steeds goedkoper. Voor zowel mobiel als vast bellen vinden we steeds meer aanbieders met zeer aantrekkelijke beltarieven. Bij Prijsvergelijk kun je veel besparen op je telefoon, sms en belkosten. Vergelijk aanbieders en providers met het goedkoopste gsm abonnement en gratis cadeau's ook voor gsm prepaid en sim-only. (tip) Prijsvergelijk selecteert regelmatig aanbieders met zeer aantrekkelijke introductie aanbiedingen of gratis abonnementen. Bezoek Prijsvergelijk dus regelmatig voor de beste acties!

Win een Apple iPod

Schrijf een review en Win de nieuwe Apple iPod nano
Deel je ervaringen met andere gebruikers van Prijsvergelijk.nl en maak kans op een iPod nano!

Er zijn nog geen reviews aanwezig voor de producten in deze rubriek.

Prijsvergelijk selecteert voor jou speciale telefoon & internet aanbiedingen en acties waarmee je veel geld kunt besparen. Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de Prijsvergelijk nieuwsbrief.

Simyo

Simyo weer als beste mobiele provider getest

Gisteren maakte de consumentenbond bekend dat Simyo wr verkozen is als beste provider. Voor de 5e keer op een rij! Daarnaast is Simyo nu officieel ook als beste uit de test. De 5500 panelleden van de bond zijn opnieuw te spreken over het netwerk,... Lees verder Simyo weer als beste mobiele provider getest >

Er zijn nog geen koopgidsen actief voor deze rubriek.

Advertentie