Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e
7

Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e

Geen prijzen bekend

Wil je de Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? voor tuinliefhebbers die hoge eisen stellen aan gazonverzorging biedt wolf-garten de nieuwe productlijn ambition. net als de modellen van de select-productlijn worden deze elektromaaiers gekarakteriseerd door een hoge kwaliteit en functionaliteit. vergeleken met de select elektromaaiers zijn de ambition modellen op smaak gebracht met tal van voordelen waardoor tuinwerkzaamheden worden vereenvoudigd.... De beste prijzen van deze grasmaaiers en andere tuingereedschap aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Grasmaaiers op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e

Review Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door anoniem op 4-6-2013

Super grasmachine! Zo maak je een elektrische grasmaaier. Blij dat ik van die Black en Decker af ben! In 1 seconde tijd zet je hem hoger of lager, na intens 2 jaar gebruik is er nog steeds niets stuk. Hoe is het mogelijk. Sterke en zeer degelijke maaier, zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Topklasse.

Algemene indruk
Design
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 10 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van tuin gereedschappen vergelijken

Robomow perimeterschakelaar
v.a. €124,95
Robomow reparatiedoppen
v.a. €24,99
Gardena kooimesmaaier 300
v.a. €71,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Wolf-garten elektromaaier ambition 34 e? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.