Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht
2

Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht

Geen prijzen bekend

Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht van Max van der Linden uit het genre Geschiedenis & Politiek kopen? De auteur beschrijft in dit boek een episode uit de periode van de dienstplicht. Het leven op de LIMOS, kazerne te Nijmegen, is het decor voor dit boek. Het boek verhaalt over de belevenissen van zowel het kader als de dienstplichtig soldaat vanaf de eerste opkomstdag tot het vertrek als ‚??geoefend soldaat‚?Ě naar de basis of de vervolgopleiding. De auteur was zelf √©√©n van de instructeurs in deze... De laagste prijs van Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht met ISBN code 9789085399254 uit het genre Geschiedenis & Politiek vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Geschiedenis & Politiek boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Max van der Linden
Genre
Geschiedenis & Politiek
ISBN nummer
9789085399254
EAN-code
9789085399254

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Geschiedenis & Politiek

De Zwijgende Klas
v.a. €24,99
Nederlandse Jihad
v.a. €22,95
Het Meesterlijke Atelier
v.a. €19,25
Oostfront vesting Holland
v.a. €24,95
De oorlog verzameld
v.a. €7,90
1666: het Vlie brandt
v.a. €39,99
Hou je dapper
v.a. €9,90
Rood Verzetsfront
v.a. €25,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Herinneringen Aan De Dienstplicht Bij De Luchtmacht van Max van der Linden? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.