Nooit meer vliegangst
7

Nooit meer vliegangst

Geen prijzen bekend

Nooit meer vliegangst van C.W. Anneese,Cor Anneese uit het genre Gezondheid Psychologie kopen? Een op de drie mensen is bang om te vliegen, ondanks het statistische gegeven dat vliegen 250 keer veiliger is dan reizen per auto.Er bestaan verschillende vormen van vliegangst. De angst om neer te storten is er slechts een van. Veel mensen nemen een angst of fobie die hun dagelijks parten speelt mee op reis. Heb je last van hoogtevrees? Dan vind je het waarschijnlijk lastig om in een vliegtuig bij... De laagste prijs van Nooit meer vliegangst met ISBN code 9789031378012 uit het genre Gezondheid Psychologie vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Nooit meer vliegangst te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Gezondheid Psychologie boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
C.W. Anneese,Cor Anneese
Genre
Gezondheid Psychologie
ISBN nummer
9789031378012
EAN-code
9789031378012

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Nooit meer vliegangst

Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door anoniem op 11-2-2018

Dit boek is eigenlijk net als het eerste boek van Anneese zeer goed leesbaar. Een echt zelfhulpboek voor de bange vliegtuigpassagier. De schrijver spreekt vanuit eigen ervaring. Juist met de oefeningen kan de luchtreiziger zijn voordeel doen. Eindelijk een zelfhulpboek van niveau en ook nog prettig geschreven. Een echte aanrader voor iedereen die last van vliegangst heeft.

Algemene indruk
Prijs/kwaliteit
Inhoudelijk
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 10 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer boeken uit het genre Gezondheid Psychologie

Hartstocht
v.a. €4,50
Kama Sutra zakboekje
v.a. €10,00
9 maanden dagboek
v.a. €9,95
Een opgeruimde geest
v.a. €15,00
Lichaamstaal voor Dummies
v.a. €19,99
Tot hier en nu verder
v.a. €9,95
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Nooit meer vliegangst van C.W. Anneese,Cor Anneese? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.