Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave
4

Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave

Geen prijzen bekend

Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave van Angela Elwell Hunt uit het genre Literatuur kopen? Voor drie vrouwen is Mozes de spil waar hun leven om draait. De Egyptische prinses Merytamon adopteert in het geheim een Joodse baby om haar onvruchtbaarheid te verbergen. Ze houdt zielsveel van haar ‚??zoon‚?? ‚?? maar haar leugen leidt er uiteindelijk toe dat alles wat haar dierbaar is, haar wordt ontnomen. Mozes‚?? Hebreeuwse zus Mirjam moet haar pasgeboren broertje in de gaten houden. Ze verliest... De laagste prijs van Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave met ISBN code 9789023993414 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Angela Elwell Hunt
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789023993414
EAN-code
9789023993414

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

Het melkmeisje
v.a. €0,79
Het verdronken land
v.a. €22,50
Piraterij
v.a. €5,94
Geluksinstructies
v.a. €11,50
Quia absurdum
v.a. €9,99
VIER JAAR VOOR DE KLAS
v.a. €6,22
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Vrouwen van de Nijl / druk Heruitgave van Angela Elwell Hunt? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.