Na ons de zondvloed
9

Na ons de zondvloed

Geen prijzen bekend

Na ons de zondvloed van Mineke Schipper uit het genre Literatuur kopen? Overal in de wereld delen mensen een diepgewortelde angst met elkaar. Zal onze aarde ten onder gaan door water of door vuur? Door te weinig water of door te weinig zuurstof? Wordt de hele aarde straks met een dikke laag ijs bedekt of komen we om door de hitte? In de wereld van de wetenschap wordt gespeculeerd over het einde van de mensheid, maar niemand weet er het ware van. Lang vóór de wetenschap... De laagste prijs van Na ons de zondvloed met ISBN code 9789035133709 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Na ons de zondvloed te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Mineke Schipper
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789035133709
EAN-code
9789035133709

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Na ons de zondvloed

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

De analyticus
v.a. €6,99
Macht der gewoonte
v.a. €6,99
String
v.a. €2,46
Schemerwoorden
v.a. €23,50
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Na ons de zondvloed van Mineke Schipper? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.