Professioneel Vertellen
8

Professioneel Vertellen

Geen prijzen bekend

Professioneel Vertellen van Marco Holmer uit het genre Literatuur kopen? In Professioneel Vertellen worden handreikingen gegeven voor iedereen die wil leren vertellen of die zijn vertelkunst wil perfectioneren.Centraal staat de vraag: Hoe kan ik mijn publiek met mijn verhaal bereiken? Er wordt aandacht besteed aan de bouwstenen van een verhaal, beeldend vertellen, de werking van emotie bij een vertelling, sfeer, lichamelijke expressie, stemgebruik, verteldoelen en ruim... De laagste prijs van Professioneel Vertellen met ISBN code 9789048410200 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Professioneel Vertellen te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Marco Holmer
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789048410200
EAN-code
9789048410200

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Professioneel Vertellen

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

Een dag om aan de balk
v.a. €12,99
Tot hier en zelfs verder
v.a. €21,95
Tempel
v.a. €5,95
Huizenruil
v.a. €6,00
Wilt
v.a. €19,90
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Professioneel Vertellen van Marco Holmer? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.