Het is onnatuurlijk om te leven
0

Het is onnatuurlijk om te leven

Geen prijzen bekend

Het is onnatuurlijk om te leven van G. Vlok Nel uit het genre Literatuur kopen? Gert Vlok Nel, bekend van zijn wonderschone ingetogen liedjes, schildert in zijn gedichten een beklemmend en betoverend portret van zijn jeugd in Beaufort-West, op het desolate Zuid-Afrikaanse platteland, waar voornamelijk arme blanken woonden. HET IS ONNATUURLIJK OM TE LEVEN is de enige bundel die Nel schreef hij ontving er de Ingrid Jonker-prijs voor. Deze tweetalige editie is voorzien van een... De laagste prijs van Het is onnatuurlijk om te leven met ISBN code 9789057592416 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Het is onnatuurlijk om te leven te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
G. Vlok Nel
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789057592416
EAN-code
9789057592416

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Het is onnatuurlijk om te leven

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

Vechtmemoires
v.a. €18,99
De zoon de maan en de
v.a. €4,49
Daarmee Wordt Gezwegen
v.a. €14,75
Soms Is Muziek Voldoende
v.a. €15,50
Ik ontmoette een man
v.a. €10,95
De vergelding
v.a. €4,49
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Het is onnatuurlijk om te leven van G. Vlok Nel? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.