De honden van King Lear
1

De honden van King Lear

Geen prijzen bekend

De honden van King Lear van J?rgen Pieters uit het genre Literatuur kopen? In De honden van King Lear neemt J├╝rgen Pieters de toenemende belangstelling voor Shakespeare als uitgangspunt van zijn essays over het hedendaags theater.In het eerste deel onderzoekt hij de verhouding tussen theater en de maatschappelijke, historische werkelijkheid waarin het wordt opgevoerd. De centrale kwestie is de vraag naar de mogelijkheid van politiek theater in onze samenleving. Heeft theater... De laagste prijs van De honden van King Lear met ISBN code 9789065544827 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de De honden van King Lear te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
J?rgen Pieters
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789065544827
EAN-code
9789065544827

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling De honden van King Lear

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

Zonder taboes
v.a. €10,00
Liefde alles of niets
v.a. €13,75
De gang naar Canossa
v.a. €19,50
Ingesneeuwd
v.a. €6,99
Wij zijn toch zusjes
v.a. €6,90
De een zijn dood
v.a. €7,50
Vandaag is de dag
v.a. €3,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over De honden van King Lear van J?rgen Pieters? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.