Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De
2

Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De

Geen prijzen bekend

Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De Dood van Leonardo Sciascia uit het genre Literatuur kopen? 'Wie was het?' vroeg de commissaris. 'Een man die ons dringend iets moet laten zien, zegt hij, iets dat hij in huis gevonden heeft.' 'Een lijk?' grapte de commissaris. 'Nee, hij had het duidelijk over iets.' 'Iets... en hoe heet die man?' De brigadier pakte het velletje waarop hij de naam en het adres had genoteerd, en las: 'Giorgio Roccella, wijk Cotugno, op de splitsing naar Monterosso rechtsaf,... De laagste prijs van Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De met ISBN code 9789076270173 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De Dood te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Literatuur boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Leonardo Sciascia
Genre
Literatuur
ISBN nummer
9789076270173
EAN-code
9789076270173

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Literatuur

De Wertheims
v.a. €5,90
Zomerliefde
v.a. €5,95
Gelukskinderen
v.a. €19,95
Om een lepel soep
v.a. €4,90
Armada 66 letter en ziel
v.a. €11,95
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Een Duidelijke Zaak / De Ridder En De van Leonardo Sciascia? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.