It himelsk oerwurk
1

It himelsk oerwurk

Geen prijzen bekend

It himelsk oerwurk van Durk van der Ploeg uit het genre Reizen & Talen kopen? Dizze roman oer Arjen Roelofs, de ferneamde boer en stjerrekundige út Hijum/Aldeleie, jout in ynkringend en prachtich beskreaum byld fan it libbeb op it plattelân. It himelske oerwurk is in monumint foar de 'boereprofessors' fan de achttjinde en njoggentjinde ieu. De laagste prijs van It himelsk oerwurk met ISBN code 9789033005893 uit het genre Reizen & Talen vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de It himelsk oerwurk te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Reizen & Talen boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Durk van der Ploeg
Genre
Reizen & Talen
ISBN nummer
9789033005893
EAN-code
9789033005893

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling It himelsk oerwurk

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre Reizen & Talen

Wild ... Scandinavie
v.a. €24,95
Langs mijnen en groeven
v.a. €12,50
Wereldwijzer / Zweden
v.a. €24,99
Stelling van Amsterdam
v.a. €22,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over It himelsk oerwurk van Durk van der Ploeg? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.