Met liefde hernoemd
9

Met liefde hernoemd

Geen prijzen bekend

Met liefde hernoemd van Chantal Ruisseau uit het genre Reizen & Talen kopen? De levensloop van Aleid Vedel is vergelijkbaar met die van Max Mara. Beide vrouwen ontmoeten elkaar in Antibes. Zij vertellen elkaar in één week tijd alles over hun leven en sluiten vriendschap rond Château Grimaldi. Aleid vertrouwt Max toe dat zij een boek heeft geschreven. Max vraagt haar of zij veertig fragmenten uit haar manuscript aan haar wil voorlezen en dat doet zij. Op deze wijze ontstaat... De laagste prijs van Met liefde hernoemd met ISBN code 9789048407057 uit het genre Reizen & Talen vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Met liefde hernoemd te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Reizen & Talen boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Chantal Ruisseau
Genre
Reizen & Talen
ISBN nummer
9789048407057
EAN-code
9789048407057

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Met liefde hernoemd

Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door Cisca Cisac op 25-6-2011

Een moreel hoogstaand boek, een opvallend kleurrijke omslag, een interessant concept, een uitdagend reisverhaal. Voor wie het rustieke doprje Antibes kent is 'Met liefde hernoemd' ook een grote herkenningsmelodie.

Algemene indruk
Prijs/kwaliteit
Inhoudelijk
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 10 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer boeken uit het genre Reizen & Talen

Thailand voor beginners
v.a. €27,00
Groningen te voet
v.a. €9,22
Capitool Compact Wenen
v.a. €10,99
Kraaienwacht
v.a. €16,95
ANWB Ontdek / Cote d'Azur
v.a. €17,95
Merian Live Sardini
v.a. €13,50
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Met liefde hernoemd van Chantal Ruisseau? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.