Op jou kan ik rekenen
7

Op jou kan ik rekenen

Geen prijzen bekend

Op jou kan ik rekenen van Henk Vink,N. Fijma,H. Vink uit het genre School & Studie kopen? Vragen als,√?Hoe bevorder ik de continu teit in de ontwikkeling van de kinderen?, √?Hoe breng ik samenhang aan tussen de verschillende vakken?√?, √?Welke doelen wil ik bereiken met kinderen?√? komen in dit boek aan bod en worden op een heldere manier beantwoord.Dit nieuwe boek in de reeks √?Ontwikkelingsgericht Onderwijs√? biedt de leerkrachten in groep 3 en 4 een ontwikkelingsgerichte didactiek en... De laagste prijs van Op jou kan ik rekenen met ISBN code 9789023233107 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Op jou kan ik rekenen te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere School & Studie boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Henk Vink,N. Fijma,H. Vink
Genre
School & Studie
ISBN nummer
9789023233107
EAN-code
9789023233107

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Op jou kan ik rekenen

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer boeken uit het genre School & Studie

Ayaan verzameld
v.a. €20,99
De naakte rechter
v.a. €9,99
Overtuigende teksten
v.a. €30,95
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Op jou kan ik rekenen van Henk Vink,N. Fijma,H. Vink? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.