Gehalveerde mensen
9

Gehalveerde mensen

Geen prijzen bekend

Gehalveerde mensen van Anton Reijngoudt uit het genre School & Studie kopen? De laagste prijs van Gehalveerde mensen met ISBN code 9789070150655 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Gehalveerde mensen te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere School & Studie boek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Anton Reijngoudt
Genre
School & Studie
ISBN nummer
9789070150655
EAN-code
9789070150655

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Gehalveerde mensen

Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door wim buitenhuis op 31-12-2018

Al schrijvend aan mijn boek Opvang Belgische vluchtelingen - Harderwijk 1914-1918 over het grote Belgenkamp in Harderwijk kreeg ik Gehalveerde mensen in handen gedrukt. Het geeft een goed beeld van een stuk plaatselijke/landelijke indringend gebeuren weer, verluchtigd met verhelderende fotos. Uitgegeven in een heel handzaam formaat.

In het archief van Harderwijk vindt u veel meer boeken en gegevens over die enerverende periode toen meer dan 10.000 Belgen het inwonerstal van 6.000-7.000 in Harderwijk. Het grote belang van Gehalveerde mensen is dat wij beseffen dat de burgerij van Neder-land een vrij hoge prijs, in de vorm van b.v. grote schaarste van steenkool en voedsel, be-taalde. Maar voor de Belgen is/was het een stuk geschiedenis ver van hun bed en omstreden vanwege het (laffe?) vluchten/deserteren van hun militairen

Algemene indruk
Prijs/kwaliteit
Inhoudelijk
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 10 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Gehalveerde mensen van Anton Reijngoudt? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.