Omgaan met overweldigende emoties
8

Omgaan met overweldigende emoties

Laagste prijs €25,00 bij BookSpot

Omgaan met overweldigende emoties van Jeffrey Wood,Matthew Mckay,Jeffrey Brantley uit het genre School & Studie kopen? Overweldigende emoties kunnen zeer belemmerend zijn voor een prettig en evenwichtig leven. Ze komen vaak plotseling op en met zoveel kracht dat het lijkt alsof je er niets tegen kunt doen. Ze overkomen je. Althans zo voelt het. Omgaan met overweldigende emoties biedt dé manier om dit soort gevoelens te lijf te gaan. Met behulp van eenvoudige oefeningen, handige checklists en praktische werkbladen... De laagste prijs van Omgaan met overweldigende emoties met ISBN code 9789079729012 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...
Omgaan met overweldigende emoties
Prijs
€25,00
Bezorgen
gratis
Levertijd
1 dag
25,00
Omgaan met overweldigende emoties
Prijs
€29,99
Bezorgen
gratis
Levertijd
1 dag
29,99
Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Auteur
Jeffrey Wood,Matthew Mckay,Jeffrey Brantley
Genre
School & Studie
ISBN nummer
9789079729012
EAN-code
9789079729012

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews en beoordeling Omgaan met overweldigende emoties

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over Omgaan met overweldigende emoties van Jeffrey Wood,Matthew Mckay,Jeffrey Brantley? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.