Inventum BM120W
9

Inventum BM120W

Geen prijzen bekend

Vergelijk prijzen of de Inventum BM120W kopen voor de laagste prijs? Voor het maken van ca. 1200 gram brood. Geschikt voor het maken van glutenvrij brood. 2 aparte kneedhaken voor supergoed kneedresultaat. Mengen, kneden, rijzen en bakken, alles volledig automatisch. 13-uurs programmeerbare timer. Tiptoetsbediening met 12 programmastanden. Persoonlijk programma, stel alle processen zelf in. Aparte programma om cake, dessert of jam te maken. Instelbare korstkleur.... Deze broodbakmachine heeft o.a. de volgende specificaties: een kleur van het product van White en een aantal automatische programma's van 12 .

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Inventum BM120W te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Inventum broodbakmachine op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
Kleur
Kleur van het product
White
Energie
Vermogen
1320 W
Stroomverbruik
1320 W
Technische details
Uitgestelde start timer
Maximum brood gewicht
1200 g
Ingebouwd display
Beeldscherm
LCD
Aantal automatische programma's
12
Kijkglas
Soort bediening
Buttons
Warmhoud functie
Verwijderbare pan

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Inventum BM120W

Beoordeling 3 sterren
Beoordeling door anoniem op 4-11-2014

Ik heb deze Inventum BM120 na ruim een maand om moeten ruilen. Rijs problemen. Na 1 keer bakken met deze nieuw BM120 wilde weer geen enkel brood meer rijzen. Nu opgestuurd naar Inventum. Is er een nieuw printje ingezet. Wat denk je. Na een paar keer bakken weer dezelfde rijs problemen. Een vervanger, BM60 ook dezelfde problemen. Dus al 3 machines.

Algemeen
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 3 op een schaal van 1 tot 10. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van broodbakmachines vergelijken

Inventum BM90
v.a. €70,90
Inventum BM55
v.a. €44,99
Inventum BM50
v.a. €31,23
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de BM120W van Inventum? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de BM120W kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.

Laatst bekeken producten
Inventum BM55Inventum BM120W