Braun MultiToast HT 550
8

Braun MultiToast HT 550

Laagste prijs €52,65 bij Bol.com Plaza

Wil je de prijzen van webwinkels vergelijken voor de Braun MultiToast HT 550 of dit product kopen voor de laagste prijs? Hier vindt je alles over broodroosters. Voor een uiterst snelle reiniging is de MultiToast HT 550 voorzien van een verwijderbare lade, waarin de kruimels uit je broodrooster automatisch verzameld worden. De MultiToast HT 550 is voorzien van een inventief mechanisme om het brood te centreren. Hiermee zit je sneetje brood altijd op de juiste plaats in je broodrooster en wordt het gelijkmatig bereid. broodroosters voorzien van een high-lift functie laten je broodjes extra ver uit de brood rooster springen, zodat je ze nog gemakkelijker kunt verwijderen. lees verder >

Technische details van de Braun MultiToast HT 550

De automatische uitschakeling waarvan deze toaster voorzien is zorgt ervoor dat deze nooit onbedoeld aan blijft staan. De MultiToast HT 550 schakelt zichzelf uit. In een goede toaster mag een stop/annuleer-knop natuurlijk niet ontbreken. Mocht er iets misgaan dan stop je de toaster hiermee direct. broodroosters zijn er in verschillende capaciteiten. Zo kan deze broodrooster 2 slice bereiden, maar er zijn broodroosters met andere inhouden. Overige kenmerken zijn een ontdooifunctie en een kleur van het product zwart.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...
Braun multitoast ht 550 - wit met zijn tijdloze design,..
Bezorgen
gratis
Totaal
€52,65
Afhalen
52,65
Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
343042
Technische details
Soort
2
Opwarmfunctie
Ontdooifunctie
Stop/annuleer-knop
Zelf-centrerend brood mechanisme
Hoog opvoerhoogte-mechanisme
Verwijderbare kruimel-lade
Coolwall-behuizing
Snoeropslag
Automatische uitschakeling
Kleur
Kleur van het product
Black
Energie
Stroomverbruik
- W

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Braun MultiToast HT 550

Beoordeling 10 sterren
Beoordeling door anoniem op 5-11-2014

Ik ga mijn vierde MultiToast kopen, in het zwart. Een schitterend ontwerp! Zwakke plek is de schuif die je naar beneden zet om te roosteren. De stop die daar op zit heeft het alle keren begeven. Jammer dat er geen kruimellade in zit.

Algemeen
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Schrijf review

In totaal is er 1 review over dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. De gemiddelde beoordeling is momenteel een 10 op een schaal van 1 tot 10. Je kunt deze broodrooster kopen vanaf €52,65. Schrijf zelf een review en deel je ervaringen over dit product en help zo anderen bij hun aankoop beslissing!

Meer prijzen van broodroosters vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de MultiToast HT 550 van Braun? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Faq

wat is de afmeting van de Braun MultiToast HT 550 SVP? - door CT.
Beantwoord vraag

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de MultiToast HT 550 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.


De prijslijst is samengesteld op basis van diverse bronnen waaronder de webwinkels en Kieskeurig.nl. Aan de getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.