DELL 429-13245
5

DELL 429-13245

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de DELL 429-13245 en koop het voor de laagste prijs. Het dvd+/-rw-combinatiestation van biedt alle voordelen van een cd-rw, dvd+/-rw, dvd-rom en een cd-rom in één apparaat. Met een maximale leessnelheid van 8x voor dvd's. Dankzij dit station beschikt u in één bay over cd-rw én dvd-rom-functionaliteit, zodat u ruimte vrijhoudt voor andere apparaten. Dit product is getest op en gevalideerd voor -systemen. biedt technische support voor dit... Deze cd-dvd drive heeft o.a. de volgende specificaties: een kleur van het product van Blue .

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de DELL 429-13245 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere DELL cd-dvd drive op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Artikelnummer(s)
Schrijfsnelheid
CD schrijfsnelheid
- x
CD-herschrijfsnelheid
- x
Leessnelheid
CD-leessnelheid
- x
DVD+RW leessnelheid
8 x
DVD-RW leessnelheid
8 x
Optische drive
Intern
Kleur
Kleur van het product
Blue

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de DELL 429-13245

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cd-dvd branders vergelijken

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de 429-13245 van DELL? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.

Informatie van de fabrikant

Voor meer informatie en specificaties van de 429-13245 kun je ook de site van de fabrikant raadplegen.