Cursus bestuurskunde
6

Cursus bestuurskunde

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus bestuurskunde kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Wie een baan bij de overheid ambieert, moet voldoende kennis hebben van het reilen en zeilen van overheidsorganisaties. Hoe zit de overheid in elkaar? Hoe verloopt beleidsvorming? Welke begrippen kom je tegen? Het zijn maar enkele vragen die worden beantwoord in de opleiding Bestuurskunde. De opleiding is zeer praktijkgericht. De theorie wordt meteen toegepast in herkenbare praktijksituaties. Je doet... De laagste prijs van deze administratie en andere cursus producten vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus bestuurskunde te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Administratie op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus bestuurskunde

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus bestuurskunde? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.