Cursus eigen pc-servicebedrijf starten
9

Cursus eigen pc-servicebedrijf starten

Geen prijzen bekend

Vergelijk prijzen of de Cursus eigen pc-servicebedrijf starten kopen voor de laagste prijs? Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal. Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. Met de modules Wireless Networking en CompTIA A+ zorg je dat je bijblijft in je vakgebied en alles leert op het gebied van hardware, software en (draadloze) netwerken. En met de module Ondernemingsplan MKB doe je ondernemerskennis op. De LOI is de enige afstan... Op zoek naar deze administratie? Je koopt cursussen bij onderstaande webshops voor de beste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus eigen pc-servicebedrijf starten te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Administratie op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus eigen pc-servicebedrijf starten

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Praktijkdiploma boekhouden
v.a. €149,00
Cursus algemene economie
v.a. €360,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus eigen pc-servicebedrijf starten? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.