Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker
6

Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker

Geen prijzen bekend

Wil je de Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Houd je van cijfers en overweeg je een carričre in de bedrijfsadministratieve sector? Wil je in korte tijd alles weten van de belangrijkste bedrijfseconomische werkzaamheden van een bedrijfsadministratief medewerker? Dan is deze brede en inspirerende cursus ideaal voor jou! Met het duidelijke lesmateriaal doe je stap voor stap alle basiskennis en -vaardigheden op. Zo leer je onder meer hoe je zelfstandig... De beste prijzen van deze basisopleidingen en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Basisopleidingen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Vwo economie
v.a. €528,00
Vmbo natuur en scheikunde 1
v.a. €285,00
Havo scheikunde
v.a. €336,00
Vmbo engels
v.a. €285,00
Havo wiskunde d
v.a. €336,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Basisopleiding bedrijfsadministratief medewerker? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.