Vmbo volledig programma
6

Vmbo volledig programma

Geen prijzen bekend

Wil je de Vmbo (volledig programma) kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Wil je je VMBO-diploma (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) halen? Bij de LOI doe je dit heel gemakkelijk, want de opleiding is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke situatie en wensen! Je wordt opgeleid voor de staatsexamens van de Dienst Uitvoering Onderwijs dus je diploma heeft precies dezelfde waarde als het diploma van een dag of avondschool. Waarom zou je dus nog terug gaan naar... De beste prijzen van deze basisopleidingen en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Vmbo (volledig programma) te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Basisopleidingen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Vmbo volledig programma

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Vmbo biologie
v.a. €238,00
Vmbo maatschappijleer 1
v.a. €190,00
Havo scheikunde
v.a. €336,00
Vmbo maatschappijleer 2
v.a. €238,00
Havo biologie
v.a. €448,00
Vmbo duits
v.a. €285,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Vmbo volledig programma? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.