Vwo management en organisatie
8

Vwo management en organisatie

Geen prijzen bekend

Vergelijk prijzen of de Vwo management en organisatie kopen voor de laagste prijs? Mis je nog bepaalde VWO-certificaten om je diploma te kunnen completeren? Haal dan bij de LOI heel gemakkelijk je ontbrekende VWO-certificaten! e wordt opgeleid voor de staatsexamens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) dus je diploma heeft precies dezelfde waarde als het diploma van een dag of avondschool. Het diploma VWO (Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs) wordt gezien als bewijs van... De goedkoopste deze basisopleidingen en andere cursussen koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Vwo management en organisatie te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Basisopleidingen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Vwo management en organisatie

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Havo maatschappijleer
v.a. €480,00
Havo filosofie
v.a. €14,99
Vwo kcv
v.a. €264,00
Vmbo duits
v.a. €285,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Vwo management en organisatie? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.