Cursus arbeids en organisatiepsychologie
1

Cursus arbeids en organisatiepsychologie

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Cursus arbeids- en organisatiepsychologie kopen voor de beste prijs? Alleen bij de LOI in 8 maanden als complete cursus te volgen! De HBO cursus Arbeids en organisatiepsychologie gaat uitgebreid in op de menselijke functies zoals deze in de bedrijfssituaties naar voren komen. Daarnaast komen ook de menselijke gedragingen, zoals arbeidsprestaties, werkhouding en leidinggeven aan bod. Hebben mensen het naar hun zin in hun werk, dan be´nvloedt dat de werkhouding positiefţ.... De goedkoopste deze beroepen en andere cursussen koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus arbeids- en organisatiepsychologie te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Beroepen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus arbeids en organisatiepsychologie

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Cursus risicomanagement
v.a. €495,00
Afslankconsulent
v.a. €395,00
Cursus inleiding bouwfysica
v.a. €303,00
Cursus logistiek management
v.a. €882,00
Ondernemer goederenvervoer
v.a. €549,00
Pedicure branchediploma
v.a. €1099,00
Sociale hygiene
v.a. €95,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus arbeids en organisatiepsychologie? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.