Cursus geschiedenis van de bouwkunst
7

Cursus geschiedenis van de bouwkunst

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus geschiedenis van de bouwkunst kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Wil je meer weten over architectuur en architectuurgeschiedenis? Als achtergrondkennis voor je werk of uit pure interesse? Dan is deze cursus op HBO-niveau een prima keuze. De cursus maakt deel uit van de NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bouwkunde. De kwaliteit is dus gegarandeerd. In twee maanden leer je meer over de geschiedenis van de architectuur van 2000 voor Chr. tot heden. De bouwkunst in... De beste prijzen van deze beroepen en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus geschiedenis van de bouwkunst te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Beroepen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus geschiedenis van de bouwkunst

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Snelleren
v.a. €195,00
Medisch secretaresse
v.a. €799,00
Gewichtsconsulent klassikaal
v.a. €1639,00
Basisveiligheid b-vca
v.a. €64,00
Horecaportier
v.a. €155,00
Cursus wft beleggen
v.a. €210,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus geschiedenis van de bouwkunst? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.