Cursus wft beleggen
6

Cursus wft beleggen

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus wft beleggen kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Per 1 januari 2006 is de Wet financiŽle dienstverlening (Wfd) van kracht. Deze wet is per 1 januari 2007 opgegaan in de Wet financieel toezicht (Wft). Deze wet stelt nieuwe eisen aan financiŽle dienstverleners. Heb je het diploma Wft Basismodule (voorheen Basisopleiding financiŽle dienstverlening) op zak en wil je je verder verdiepen in beleggingen? Dan is het noodzakelijk dat je deze vervolgmodule... De beste prijzen van deze beroepen en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus wft beleggen te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Beroepen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus wft beleggen

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Cafebedrijf
v.a. €99,00
Logistiek medewerker
v.a. €199,00
Ondernemer taxivervoer
v.a. €439,00
Bedrijfsleider
v.a. €249,00
Risicovoet
v.a. €19,95
Opleiding voedingsleer
v.a. €448,00
Vakdiploma's
v.a. €79,00
Natuurlijk genezen
v.a. €229,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus wft beleggen? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.