Gewichtsconsulent klassikaal
1

Gewichtsconsulent klassikaal

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Gewichtsconsulent klassikaal kopen voor de beste prijs? Overgewicht is een groeiend maatschappelijk probleem. Veel mensen zijn te zwaar, wat de nodige gezondheidsrisico?s met zich meebrengt. Geen wonder dat er steeds vaker een beroep wordt gedaan op de gewichtsconsulent. Helemaal nu veel zorgverzekeraars de consulten van gewichtsconsulenten die aangesloten zijn bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) compleet vergoeden, terwijl de... De laagste prijs van deze beroepen en andere cursus producten vind je bij Prijsvergelijk.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Gewichtsconsulent klassikaal te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Beroepen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Gewichtsconsulent klassikaal

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Boa
Boa 
v.a. €125,00
Adobe illustrator advanced
v.a. €195,00
Medewerker logistiek
v.a. €269,00
Cursus nautische functies 3
v.a. €742,00
Receptioniste telefoniste
v.a. €245,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Gewichtsconsulent klassikaal? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.