Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica specialisatie informatiemanagement
5

Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica specialisatie informatiemanagement

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica ? specialisatie informatiemanagement en koop het voor de laagste prijs. Een bedrijfskundig informaticus, gespecialiseerd in informatiemanagement, zet zijn kennis en vaardigheden in om informatiestromen optimaal te laten verlopen. Daarbij beweegt hij zich op de scheidslijn tussen ICT en Bedrijfsvoering. Een uitdagende functie die zowel technische kennis, bedrijfskundige kennis Ún managementvaardigheden vereist. Een bachelorgetuigschrift HBO Bedrijfskundige Informatica... Op zoek naar deze hbo universiteit? Je koopt cursussen bij onderstaande webshops voor de beste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica ? specialisatie informatiemanagement te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Hbo Universiteit op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica specialisatie informatiemanagement

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hbo-bachelor bedrijfskundige informatica specialisatie informatiemanagement? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.