Hbo-bachelor toegepaste psychologie specialisatie onderwijs
6

Hbo-bachelor toegepaste psychologie specialisatie onderwijs

Geen prijzen bekend

Wil je de Hbo-bachelor toegepaste psychologie - specialisatie onderwijs kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Voor wie op hoger niveau wil werken in de psychologie, en dan het liefst in het onderwijs, is er de HBO-opleiding Toegepaste psychologie met Specialisatie Onderwijs. Dankzij deze Specialisatie sluit de opleiding volledig aan bij deze interesse. Het programma is bovendien zeer praktijkgericht. De opleiding HBO Toegepaste psychologie van LOI Hogeschool is volledig erkend door het ministerie van OCW.... De beste prijzen van deze hbo universiteit en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hbo-bachelor toegepaste psychologie - specialisatie onderwijs te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Hbo Universiteit op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hbo-bachelor toegepaste psychologie specialisatie onderwijs

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hbo-bachelor toegepaste psychologie specialisatie onderwijs? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.