Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal
7

Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal

Geen prijzen bekend

Wil je de Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Het HBO deelprogramma Diagnostiek in de psychologie geeft binnen slechts drie maanden inzicht in alle facetten van het diagnostisch proces bij gebruik van verschillende gesprekstechnieken. Daarnaast doet de student met deze opleiding kennis en vaardigheden op over andere technieken die kunnen worden toegepast in het psychisch diagnostisch proces, van testafname tot rapportage. De inhoud van dit de... De beste prijzen van deze hbo universiteit en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Hbo Universiteit op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hbo-deelprogramma diagnostiek in de psychologie klassikaal? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.