Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal
5

Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal en koop het voor de laagste prijs. Het HBO deelprogramma Statistiek klassikaal leert de student in slechts drie maanden het toepassen van statistische methoden en technieken op het gebied van de sociale wetenschappen. De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie van LOI Hogeschool. Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in... Op zoek naar deze hbo universiteit? Je koopt cursussen bij onderstaande webshops voor de beste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Hbo Universiteit op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hbo-deelprogramma statistiek klassikaal? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.