Cursus mcts exchange server 2007
7

Cursus mcts exchange server 2007

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus mcts exchange server 2007 kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Met MCTS: Exchange Server 2007 certificeer je je voor het gelijknamige Microsoft-certificaat. Daarmee toon je je expertise aan in Exchange Server 2007 in veel bedrijven de spil in het e-mailverkeer. Na afloop heb je grondige kennis van installatie, configuratie, beheer en onderhoud van Exchange Server 2007. Ook kun je veel voorkomende e-mailing-problemen oplossen. De cursus rond je af met een officieel... Op zoek naar deze informatica? Je koopt cursussen bij onderstaande webshops voor de beste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus mcts exchange server 2007 te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Informatica op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus mcts exchange server 2007

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Hobbycursus webdesign
v.a. €287,00
Cursus mcts sql sever
v.a. €792,00
Excel 2007-2010
v.a. €15,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus mcts exchange server 2007? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.