Cursus ecdl europees computerrijbewijs
5

Cursus ecdl europees computerrijbewijs

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Cursus ecdl (europees computerrijbewijs) en koop het voor de laagste prijs. Het ECDL geeft aan dat je op een professionele manier met de computer kan omgaan. Een internationaal geaccepteerde standaard en een prima aanvulling op je cv! De cursus Europees computerrijbewijs (ECDL) is een zeer praktische cursus. Dat betekent dat je tijdens de cursus veel oefent achter een PC. Op deze manier word je perfect voorbereid op de examens. Je beantwoordt vragen alsof je in de applicatie... De goedkoopste deze informatica en andere cursussen koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus ecdl (europees computerrijbewijs) te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Informatica op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus ecdl europees computerrijbewijs

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Cursus mcts sql sever
v.a. €792,00
Hbo-deelprogramma usability
v.a. €744,00
Cursus video producer
v.a. €618,00
Cursus comptia network
v.a. €498,00
Cursus uml professional
v.a. €400,00
Start je eigen webshop
v.a. €199,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus ecdl europees computerrijbewijs? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.