Hbo-deelprogramma usability
7

Hbo-deelprogramma usability

Geen prijzen bekend

Wil je de Hbo-deelprogramma usability kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Het Opleiding is een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met de gebruiksvriendelijkheid van een product of website en zich hier op HBO-niveau in wil specialiseren. Wie het Opleiding heeft afgerond, is in staat om mensgericht te ontwerpen. Bovendien kun je resultaten van ontwerpprocessen kritisch beoordelen en toetsen aan de praktijk. Het HBO-d... De beste prijzen van deze informatica en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hbo-deelprogramma usability te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Informatica op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hbo-deelprogramma usability

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Cursus adobe acrobat
v.a. €396,00
Excel 2007-2010
v.a. €10,00
Cursus excel
v.a. €336,00
Start je eigen webshop
v.a. €199,00
Cursus animeren met flash
v.a. €595,00
Windows xp
v.a. €3943,32
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hbo-deelprogramma usability? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.