Typecursus
1

Typecursus

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Typecursus kopen voor de beste prijs? Met de unieke leermethode van het studiepakket Typen op de PC leer je op een leuke en gemakkelijke manier stap voor stap foutloos én vier keer zo snel blind typen. De handige cd-rom met een vernieuwende, digitale leeromgeving zorgt ervoor dat je meteen met de cursus aan de slag kunt. In korte tijd heb je het helemaal in de vingers. En slaag je voor het examen? Dan staat het ook nog eens mooi op je... Prijzen en specificaties van deze informatica en andere cursussen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Typecursus te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Informatica op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Typecursus

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Cursus animeren met flash
v.a. €595,00
Cursus powerpoint
v.a. €220,00
Linux professional
v.a. €658,00
Comptia network+
v.a. €229,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Typecursus? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.