Basiskennis projectmanagement
1

Basiskennis projectmanagement

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Basiskennis projectmanagement kopen voor de beste prijs? We leven in een tijd waarin projectmatig werken niet meer is weg te denken. Iedere werknemer binnen een willekeurige organisatie neemt deel of geeft leiding aan meerdere projecten tegelijkertijd. Het kan heel goed zijn dat u zo nu en dan het overzicht mist om op een efficiënte en effectieve manier binnen een vooropgestelde tijd en binnen een vooropgesteld budget... De beste prijzen van deze management en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Basiskennis projectmanagement te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Management op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Basiskennis projectmanagement

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Kwaliteitsmanagement
v.a. €379,00
Start je eigen bedrijf
v.a. €30,35
Cursus leidinggeven
v.a. €98,35
Cursus kwaliteitsmanagement
v.a. €882,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Basiskennis projectmanagement? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.