Cursus operations management and logistics
4

Cursus operations management and logistics

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Cursus operations management and logistics en koop het voor de laagste prijs. Na het afronden van deze opleiding heb je grondige kennis opgedaan van productie en distributielogistiek. Bovendien heb je belangrijke kennis opgedaan omtrent de globalisatie van het werkveld. Je weet hoe je een logistieke keten grondig kunt herstructureren om zo groei, specialisatie en kostenbeheersing te bereiken. Hierbij zijn adequate co?rdinatievoorzieningen, communicatiemechanismen, gedetailleerde... De beste prijzen van deze management en andere cursus aanbiedingen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus operations management and logistics te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Management op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus operations management and logistics

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Management
v.a. €149,00
Kwaliteitsmanagement
v.a. €379,00
Hoger management
v.a. €499,00
Cursus middle management
v.a. €488,00
Hoger management
v.a. €365,00
Timemanagement
v.a. €14,99
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus operations management and logistics? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.