Cursus nima marketingcommunicatie-b
7

Cursus nima marketingcommunicatie-b

Geen prijzen bekend

Wil je de Cursus nima marketingcommunicatie-b kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Wil je je op HBO-niveau bezighouden met de commerciŽle kant van communicatie, dan is de Opleiding een goede keuze! Tijdens de cursus leer je precies hoe je een communicatieplan en communicatiestrategie ontwikkelt en implementeert, voor een product of voor een bedrijf. Onderdeel van de cursus is een examentraining. Zo ben je altijd perfect voorbereid voor het examen! Na afloop... De goedkoopste deze marketing en andere cursussen koop je bij onderstaande webshops voor de laagste prijs.

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus nima marketingcommunicatie-b te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Marketing op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus nima marketingcommunicatie-b

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Nima consumentenmarketing b
v.a. €630,00
Basiscursus reclame
v.a. €289,00
Cursus effectief verkopen
v.a. €383,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus nima marketingcommunicatie-b? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.