Nima consumentenmarketing b
7

Nima consumentenmarketing b

Geen prijzen bekend

Wil je de Nima consumentenmarketing b kopen voor de beste prijs of prijzen vergelijken? Het NIMA B-diploma is een must voor iedereen die hogerop wil in de marketing. Marketeers die in staat zijn op managementniveau een marketingbeleid te bepalen zijn schaars. Met het NIMA B-diploma in je bezit, ben je dan ook een gewilde sollicitant! Bij Studieplan kun je dit veelgevraagde en internationaal erkende diploma in slechts 9 maanden behalen. Het Opleiding-diploma is inter... Prijzen en specificaties van deze marketing en andere cursussen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Nima consumentenmarketing b te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Marketing op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Nima consumentenmarketing b

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Online marketing
v.a. €295,00
Ondernemer taxivervoer
v.a. €469,00
Evenementen organisator
v.a. €439,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Nima consumentenmarketing b? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.