Hobbycursus gitaar
4

Hobbycursus gitaar

Geen prijzen bekend

Vergelijk de prijs van de Hobbycursus gitaar en koop het voor de laagste prijs. Altijd al gitaar willen leren spelen? Wat let je? Met de cursus Gitaar leer je stap voor stap de vaardigheden waarmee je jezelf of anderen kan begeleiden bij het zingen en spelen van evergreens, folksongs en vele andere genres, zowel op een akoestische gitaar als op een elektrische. Bij je cursus ontvang je cd's waarop muziekstukken worden voorgespeeld. Studieduur: 10 maanden. Lesgeld per maand: ?... Prijzen en specificaties van deze muziek en andere cursussen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Hobbycursus gitaar te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Muziek op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Hobbycursus gitaar

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Piano
v.a. €279,00
Keyboard
v.a. €165,00
Hobbycursus music producer
v.a. €500,00
Keyboard
v.a. €229,00
Hobbycursus piano
v.a. €475,00
Piano
v.a. €209,00
Gitaar
v.a. €175,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Hobbycursus gitaar? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.