Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden
0

Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden kopen voor de beste prijs? Beheers je het Spaans op beginnerniveau en wil je snel en voordelig Spaans op topniveau (CEF-niveau C1) leren? Bijvoorbeeld omdat je voor je werk perfect Spaans moet kunnen spreken? Dan is deze combinatiecursus Spaans voor gevorderden en meergevorderden een uitstekende keuze. De LOI biedt de opleidingen Spaans voor gevorderden en Spaans voor meergevorderden ook los aan, maar met deze combinatiecursus... Prijzen en specificaties van deze taalcursussen en andere cursussen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Taalcursussen op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Kroatisch
v.a. €139,00
Taalcursus russisch
v.a. €59,99
Swahili
v.a. €139,00
Taalcursus bulgaars
v.a. €269,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Taalcursus spaans voor gevorderden en meergevorderden? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.