Cursus mediation klassikaal
1

Cursus mediation klassikaal

Geen prijzen bekend

Prijzen vergelijken of de Cursus mediation klassikaal kopen voor de beste prijs? Mediation is het met behulp van een bemiddelaar komen tot een voor alle partijen aanvaardbare oplossing in een conflictsituatie. De mediator heeft de rol van neutrale derde partij in een geschil. Hij maakt de geschilpunten bespreekbaar en begeleidt de communicatie tussen partijen. Een mediator wordt vaak ingezet bij de afwikkeling van echtscheidingen, maar bijvoorbeeld ook bij arbeidsconflicten, buurt... Prijzen en specificaties van deze zakelijk en andere cursussen vind je bij Prijsvergelijk!

Winkel Best beoordeeld Omschrijving
Shops laden
shops laden...

Het is niet meer mogelijk de Cursus mediation klassikaal te vergelijken. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen webshops meer zijn die het product aanbieden. Zoek eenvoudig naar een andere Zakelijk op Prijsvergelijk.

Specificaties en eigenschappen
Algemeen
Er zijn geen specificaties van dit product bekend.

 
Professionele en consumenten beoordelingen
Vergelijkbare producten

Reviews van de Cursus mediation klassikaal

Schrijf review

Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk.nl. Wil jij de eerste zijn die dit product beoordeelt? Schrijf dan nu een beoordeling en maak kans op een Apple iPod nano!

Meer prijzen van cursussen vergelijken

Beroepsfotograaf
v.a. €547,00
Eigen kapsalon starten
v.a. €397,00
Cursus mediation
v.a. €265,00
Cursus inleiding recht
v.a. €400,00
Eigenaar schoonmaakbedrijf
v.a. €447,00
Wedding planner
v.a. €20,00
Advertentie
Vriend facebook

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de Cursus mediation klassikaal? Onze product experts of andere bezoekers van Prijsvergelijk.nl helpen je graag. Stel hier je vraag.