24 april 2009

TomTom navigatie als beste getest

Volgens een recente test van de Consumentenbond komen de TomTom navigatiesystemen goed uit de bus als wordt gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding. In totaal werden 23 navigatie systemen getest.

Alle geteste TomTom modellen, negen in totaal, staan in de top tien van de Consumtenbond. Daarbij krijgt het meest verkochte draagbare navigatiesysteem, de TomTom ONE, het predikaat ‘Beste Koop’.

Hoge scores voor veel TomTom modellen

De TomTom systemen, waaronder modellen als de TomTom GO 940, TomTom GO 930, TomTom XL en TomTom ONE, ontvangen de hoogste scores op zowel kwaliteit van de navigatie als gebruiksgemak. Bij het beoordelen van de kwaliteit is onder andere gekeken naar de GPS ontvangst, de opstartsnelheid, de kwaliteit van de routeberekening en de snelheid waarmee dit gebeurd. Als laatste is ook naar de batterijduur gekeken.

TomTom’s systemen scoren ook goed op voorzieningen voor veilig gebruik. Daarnaast worden de TomTom GO 940 LIVE modellen geprezen voor de goede verstaanbaarheid en begrijpelijkheid van gesproken instructies.

Aanbieding

Deel dit bericht met anderen...

Ervaringen met deze aanbieding? Voeg je reactie toe!

Winkel reviews
NuonScore 7Ulla PopkenScore 8TirendoScore 8
Advertentie